Connect with us

Sadržaj epizoda

Igra sudbine 584. epizoda: Tetica NAPOKON otkriva! OVO je PRAVI razlog njenog POVRATKA! Evo ŠTA je SMISLILA!

U utorak 8. novembra od 20.00 na TV Prva

Published

on

Igra sudbine 584. epizoda: Kolo sreće se okreće, a sudbina ne igra po pravilima. Tetica otkriva Lili – ima projekat. I za to joj je potrebna njena pomoć. Jasna će načuti sa vrata teticine nove planove, ali joj nije jasno šta se događa.

Vukašin i Aleksa su spremili klopku za Nikšu. Strahinja treba da mu preda USB sa podacima iz Aleksinog kompjutera. Ono što Nikša ne zna jeste to da su oni izmenjeni. Hoće li Nikša nasesti na ovu zamku?

Barbara je živa. I nema dobre vesti za svog tatu. O čemu li je reč? Možda baš o tome da je dospela u šake Vukašina i porodice Kanački? Da li je time otkriveno i da su Buhe neprijatelji porodice Kanački?

Za to vreme Donka ima neprijatno iznenađenje za Sofiju. Pod jedan – Barbare nema. A pod dva – Sofija je provaljena.

Tetica je još jednom prevarila Ivana i Lilu. Organizovala je boks meč između njih dvoje, ali im nije rekla da će imati i goste.

Marinko je pozvao Teo u hotelsku sobu kako bi joj otkrio koji je njen novi zadatak.

Glavne uloge u seriji “Igra sudbine” igraju: Milica Milša, Luka Raco, Stevan Piale, Matea Milosavljević, Pavle Jerinić, Sandra Bugarski, Vladan Savić, Slobodan Ćustić, Vuk Saletović, Danica Ristovski, Snežana Savić, Darko Tomović, Kristina Jovanović, Ammar Mešić, Danina Jeftić…

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Izvor Film i TV/TV Novele/ Blic

Foto Printscreen

Advertisement