Connect with us

Sadržaj epizoda

Igra sudbine 586. epizoda: Maksim traži od Žaklina NEMOGUĆU USLUGU! Evo i KOJU!

Šta će to Maksim tražiti od Žakline?

Published

on

Igra sudbine 586. epizoda: Igra sudbine u narednoj epizodi donosi nam šok nad šokovima! Maksim traži od Žakline da špijunira Sofiju. Hoće li Žaklina pristati na to?

Mila je posle razgovora sa Aleksom saznala užasnu istinu o sudbini svog pokojnog deteta. Saznala je to ko je odgovoran za smrt nerođene bebe. Besna i očajna kreće ka Nikši Korlatu. Spremna je da ga ubije. Marinko naređuje Tei da skloni Nikšu na sigurno mesto i da obuzda Milu kako zna i ume kada stigne tamo.

Za užasne vesti saznaje i Ada Kanački. Hoće li Mila ubiti Nikšu?

Pančeta je u suzama. O čemu li je reč? Ona se ispoveda i kuka za Nadom! Šta je to Nada učinila? Da li je u pitanju ono najgore? Da li se Nada u Italiji ubila?

Mila i Aleksa se svađaju. I to na javnom mestu. Zbog toga im prilazi starica koja osuđuje Aleksu da se ponaša kao manijak, a glumi gospodina.

Donka napada Unu Hristić optužujući je da hoće da otme Luki dete. Una se brani tvrdeći da je Donka sve izmislila.

Una Zvrk sugeriše Olegu da je vreme da otkrije svoja prava osećanja prema devojci koju voli i kojoj je zaista stalo do njega. O kome li je reč?

Glavne uloge u seriji “Igra sudbine” igraju: Milica Milša, Luka Raco, Stevan Piale, Matea Milosavljević, Pavle Jerinić, Sandra Bugarski, Vladan Savić, Slobodan Ćustić, Vuk Saletović, Danica Ristovski, Snežana Savić, Darko Tomović, Kristina Jovanović, Ammar Mešić, Danina Jeftić…

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Izvor Film i TV

Foto Printscreen

 

Advertisement