Connect with us

Sadržaj epizoda

Igra sudbine 587. epizoda: Ada i Vukašin kreću u akciju protiv NIKŠE! Imaju TAJNO ORUŽJE! Evo i KOJE!

Nikša i ne sluti šta ga čeka

Published

on

Igra sudbine 587. epizoda: Ada i Vukašin kreću u akciju protiv Nikše. Iskoristiće svoje tajno oružje. Barbaru!

Mila je nemoćna, ali njenim brigama ne nazire se kraj. Nikša dolazi u restoran u kom se nalazi i MIla. Mila se napila i nije pri sebi. Kada vidi Nikšu ona poludi, ali zbog pijanstva ne uspeva da ga napadne odmah. Nikša joj otkriva da nije on taj koji je ubio njenu bebu. Mila mu ne veruje i podiže čašu sa stola pokušavši da njom udari Nikšu. Međutim, pada u nesvest, a Nikša je prihvata. Hoće li Nikša otkriti Mili ko zaista stoji iza ubistva njene bebe?

Za to vreme Oleg i Lenka imaju neočekivan i neprijatan susret – sa Strahinjom. On ih presreće i sarkastično poručuje kako je lepo videti zamenika direktora. Lenki je neprijatno.

Dži Dži dobija dragocene informacije. Produkcija Kan televizije ima problem na snimanju nove serije. Ne mogu da nađu glumicu za rolu ludače. To producentkinju veoma raduje, ali ta informacija će je koštati 500 evra. Naravno, Dži Dži, ne bi bila Dži Dži da nema novu ideju. Treba joj novi automobil. Jer nisi uspešan ako ne menjaš auto na godinu dana.

Marinko je u potrazi za nekim. Ko je to nestao? Da li je reč o Mili?

Glavne uloge u seriji “Igra sudbine” igraju: Milica Milša, Luka Raco, Stevan Piale, Matea Milosavljević, Pavle Jerinić, Sandra Bugarski, Vladan Savić, Slobodan Ćustić, Vuk Saletović, Danica Ristovski, Snežana Savić, Darko Tomović, Kristina Jovanović, Ammar Mešić, Danina Jeftić…

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Izvor Film i TV

Foto Printscreen

Advertisement