Connect with us

Sadržaj epizoda

Igra sudbine 590. epizoda: ŠOK! Mila je NESTALA! Hoće li Marinko uspeti da joj uđe u trag?

Mili se izgubio svaki trag

Published

on

Igra sudbine 522

Igra sudbine 590. epizoda: Nakon što je izbacila Aleksu i Olgu iz stana, Mila je, kako otkriva Marinko – nestala. Vukašin upozorava Marinka da nije izbegao kaznu za propuste koje je imao ranije tokom potrage za Milom. Kazna ga čeka.

Matija je odbacio Sofiju. Zbog bolesti, on nije više onaj stari. Sofija se oseća očajno i iznevereno. Zbog toga kreće u brutalnu osvetu protiv svih!

Osim što je ispoštovao prvi deo dogovora sa Vukašinom, i Nikši podmetnuo lažne dokumente iz Kan Holdinga, Strahinja je uspeo i da postavi prisluškivače u Nikšinoj spavaćoj sobi.

Ipak, čeka ga neprijatno iznenađenje. Vest o tome da je Nada pronađena u Argentini, zahvaljujući devojci Mileta Kupusa pronela se firmom. Sada to svi znaju, a uskoro će te vesti stići i do Strahinje.

Kako će on odreagovati na ovo iznenađenje?

U međuvremenu, Pančeta poručuje Tići da više ne želi da čeka život, već planira da ga preuzme u svoje ruke.

Glavne uloge u seriji “Igra sudbine” igraju: Milica Milša, Luka Raco, Stevan Piale, Matea Milosavljević, Pavle Jerinić, Sandra Bugarski, Vladan Savić, Slobodan Ćustić, Vuk Saletović, Danica Ristovski, Snežana Savić, Darko Tomović, Kristina Jovanović, Ammar Mešić, Danina Jeftić…

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Izvor Film i TV

Foto Printscreen

 

Advertisement