Connect with us

Sadržaj epizoda

Igra sudbine 591. epizoda: ŠOK! Mila je ipak SPAVALA SA NIKŠOM? A evo i KAKO je SAZNALA! Sledi HAOS!

Ovome se ni ona nije nadala!

Published

on

Igra sudbine 591

Igra sudbine 591. epizoda: Mila je tražila rezultate testa DNK analize kako bi potvrdila da li je zaista spavala sa Nikšom ili ne. Nažalost, vesti nisu dobre. Hoće li ona uspeti da dokazima ubedi Aleksu da između Nikše nije bilo ničega?

Vasilisa je uhvatila Strahinju dok je pokušavao da ozvuči Nikšinu prostoriju. Međutim, u najavi za narednu epizodu vidimo da je Strahinja nesmetano nastavio sa svojim planom podmetanja lažnih informacija Nikši. To znači da je sklopio pakt sa Vasilisom, koja je očigledno okrenula leđa Nikši. Pitamo se, o kakvom li je paktu reč?

Ada razgovara sa doktorkom i konačno saznaje šta se događa sa Matijom. Ona kaže da ne razume zašto se Matija prema svima ponaša tako zvanično i bez emocija. Kako ona to kaže – kao robot. Međutim, doktorka joj objašnjava da je to novi Matija i da je to posledica njegove bolesti. Nažalost, nema dobre vesti za Adu. Na njeno pitanje, hoće li se Matija promeniti i ponovo biti onaj stari, doktorka nema utešan odgovor.

Za to vreme Matija se vraća starom životu. Luka i Aleksa na sve načine pokušavaju da dospeju do njega, ali uzalud. On je prema svemu ravnodušan i nema želju da se vrati bilo čemu što ga je ranije ispunjavalo. Pa čak ni poslu.

Ipak, jedna sitnica će ga iznenaditi. Razgovor sa Lukom i Aleksom prekida Una Hristić. Matija je ne prepoznaje i prilično je iznenađen kada sazna o kome je reč.

Pančeta provaljuje u sobu kod Nikše. Strahinja uspeva na vreme da se sakrije. Ali ostaje pitanje – šta Pančeta traži kod Nikše!

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Izvor Film i TV

Foto Printscreen

Advertisement