Connect with us

Sadržaj epizoda

Igra sudbine 592. epizoda: Časlav je napao LILU! A evo i ZAŠTO!

Ko će joj pomoći?

Published

on

Igra sudbine 592

Igra sudbine 592. epizoda: Časlav je napao Lilu. Svi pokušavaju da ih razdvoje, ali bezuspešno. Među njih staje i Ivan, Časlav ga odguruje, ali Ivan se vraća i obara ga na pod. Iza svega se krije Olgino maslo. Ona je ta koja je nagovorila Časlava da napadne Lilu.

Coletov život vraća se žena na koju kao da je zaboravio. Da li je reč o Katarini? Ili Cole, pak, ima novu udvaračicu?

Madam Deni kreće u akciji. Plan je da satera u ćošak Buhe. A to će učiniti uz pomoć Donke, jer Donka uvek ima odgovarajuću informaciju. Ovog puta ono što će Madam Deni tražiti od Donke jeste informacija o tome gde je Barbarin deda. Madam Deni je uverena da je on najveći zlikovac u porodici Buha.

Za to vreme Ada i Vukašin prave sopstveni plan. Onaj ko je potplatio doktorku da ubije Milinu bebu je bez mnogo sumnje monstrum. I to opasan monstrum. Zato Ada i Vukašin što pre moraju saznati o kome je reč.

U Kan Holdingu se brzinom svetla šire tračevi. Svi su saznali za Milinu tragediju, ali i za ono što se dogodilo sa Nikšom.

Ništa bolje nije ni u suparničkom taboru. Nikša je sazvao sastanak svih zaposlenih. Vreme je da se presaberu snage i ponovo rasporedi vojska koja će poraziti Kanačke.

Sledi uzbudljiva epizoda u životima Kanačkih. Epizoda koja se zove HAOS.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Izvor Film i TV

Foto Printscreen

Advertisement