Connect with us

Sadržaj epizoda

Igra sudbine 593. epizoda: ŠOK! Matija je PONOVO ZAO! A evo i KO mu je NOVI GAZDA! Ada je GOTOVA!

Ovome se NIKO nije NADAO!

Published

on

Igra sudbine 593

Igra sudbine 593. epizoda: Matija otkriva Sofiji da je njegovo ponašanje samo paravan za ono na čemu je dugo radio. Vreme je da njih dvoje nastave sa radom na tome da Kanačkima otmu sve. Matija je ponovo zao. Sofija je u šoku. On joj otkriva da sada imaju moćne saveznike. Pitamo se da li je Matija počeo da radi za Buhe?

Nakon što je Časlav napao Lilu, Ivan je uleteo između njih kako bi sprečio veliku tragediju. Međutim, ono što on nije očekivao jeste to da će izazvati još veću nesreću. Udario je Časlava, a ovaj je pri padu glavom udario o sto. Deluje da je Časlav umro, a to je videla i Una, njegova ćerka. Istog trenutka optužila je Ivana i Lilu za ubistvo.

Ada je angažovala sve advokata i naravno Vukašina da se pozabave ovim slučajem, i da Ivana izbave iz zatvora. Hoće li u tome uspeti?

Luka i Aleksa su pre svega zabrinuti za Adu. Znaju da bi ova situacija mogla da pogorša njeno zdravstveno stanje.

Sa druge strane, Olga i dalje veruje u to da je učinila dobru stvar i da nije kriva zbog onoga što se dogodilo Časlavu. Ona je, kako kaže, samo pokušala da zaštiti svoje dete – Aleksu.

Katarina i Cole napokon mogu da odahnu. Svi koji su pretili njoj i njihovoj deci sada su uhapšeni. Barem tako kaže inspektor. Međutim, znajući da je on u tajnoj vezi sa Donkom, pitanje je koliko mu se može verovati.

Donka u međuvremenu radi na rasplamsavanju Adinih sumnji i navođenju Ade na pogrešan trag. Ne bi li načinila pogrešan korak.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Izvor Film i TV

Foto Printscreen

Advertisement