Connect with us

Domaće serije

IGRA SUDBINE vraća STARE ZLIKOVCE! Ali Matiju čeka VELIKO IZNENAĐENJE! Sofija će ga ODBITI?!

Evo i ZAŠTO!

Published

on

Igra sudbine 705

Igra sudbine se vraća u igru! I to ne bez razloga. U trenutku kada smo pomislili da više nema čime da nas iznenadi, produkcijski tim najpopularnije i najgledanije domaće TV serije iz rukava je izvukao najsnažniji adut na koji je mogao da zaigra. Tandem zlikovaca koji nikada nije omanuo, i koji publika obožava da mrzi. Sofija i Matija su ponovo u igri!

Iako su svi mislili da je Pavle Jerinić zauvek otpisan i da se Matija Grubić neće vratiti u šou, ispostavilo se da šou počinje kada stari duo zaigra svoj opasni ples na podijumu „Igre sudbine“. A sigurni smo da pravi haos tek predstoji.

Čini se da većeg zapleta, ali i bolje reakcije publike na seriju nije bilo upravo od čuvenih epizoda sa „čajem“ koji su Matija i Sofija poslužili sirotoj Adi Kanački, a koji je kasnije i Sofija greškom servirala Matiji, te smo imali i njegov nezaboravan striptiz u lobiju Kan Holdinga.

I taman kad su svi pomislili da se jadni bolesni tetkin dečko vratio da vegetira u Adinom dnevnom boravku usledio je ŠOK koji smo priželjkivali OD ČAJA! Matija je PONOVO ZAO! Bolest je možda uništila njegov osećaj za empatiju, ali nije i njegov istančan smisao za zlo. Matija je u poslednjoj epizodi Sofiji otkrio da je on onaj stari, i da je spreman da njih dvoje zbog njihove ljubavi konačno otmu sve što imaju Adi Kanački. Takođe, otkrio joj je i to da on sada radi za novog gazdu.

Pretpostavljamo da je reč ili o dedi ili o ocu Barbare Buhe. Matija od Sofije želi da mu se ona pridruži i da na scenu donesu njihove neprevaziđene nestašluke, spletke i intrige.

Ipak, ono što je veoma verovatno da će se dogoditi jeste to da će Matiju sačekati veliko iznenađenje. Šok koji će ga pretvoriti u još većeg zlikovca. Sofija se od njegovog odlaska mnogo promenila i proživela je mnogo toga. Duguje veliku zahvalnost porodici Kanački jer su je izvukli sa dna na kom je završila. Zbog toga postoji veliko pitanje da li će Sofija pristati na Matijin predlog.

Ne smemo zaboraviti da je Sofija željna jedino Matijine ljubavi. Da li je spremna da se upusti u još jedan rat sa Kanačkima? Pa čak i po cenu Matijine ljubavi.

Glavne uloge u seriji “Igra sudbine” igraju: Milica Milša, Luka Raco, Stevan Piale, Matea Milosavljević, Pavle Jerinić, Sandra Bugarski, Vladan Savić, Slobodan Ćustić, Vuk Saletović, Danica Ristovski, Snežana Savić, Darko Tomović, Kristina Jovanović, Ammar Mešić, Danina Jeftić…

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Izvor Film i TV

Foto Printscreen

Advertisement