Connect with us

Domaće serije

SERIJA „ZLATNI DEČKO“ OSVAJA SVET! Evo na kojoj POZNATOJ striming platformi će je gledati CELA PLANETA!

Evo i KAD je premijera!

Published

on

Nakon ogromnog uspeha filma „Zlatni dečko“, a nakon toga i istoimene TV serije, najveća svetska online platforma Amazon Prime otkupila je prava na prikazivanje ovog serijala, čiji je je početak prikazivanja zakazan za nedelju 20. novembar, istovremeno sa početkom Svetskog prvenstva u fubalu. 

U trenutku globalne fudbalske euforije, publika širom sveta imaće priliku da prati srpski serijal o stvarnom životu veoma talentovanog, ali ujedno i veoma problematičnog fudbalera, čija karijera biva ugrožena njegovim ponašanjem na i van terena.

„Zlatni dečko“ je prva domaća serija koja je dobila najbolje uslove prikazivanja na ovoj globalnoj platformi, što omogućava da zainteresovani gledaoci iz različitih regiona imaju ovaj serijal u okviru svoje redovne ponude na Amazon Prime-u.  

„Velika je čast, ali i potvrda kada ovakva distributerska platforma prepozna kvalitet vašeg projekta. Dodatno, posebno smo ponosni da su se odličili da Zlatni dečko bude emitovan paralelno sa Svetskim prvenstvom u fudbalu, jer ne samo da je tematski slično, već smo sigurni da će univerzalnost naše priče biti prepoznatljiva na globalnoj sceni u trenutku kada vlada prava fudbalska groznica“, istakao je producent serije Uglješa Jokić.

Prema njegovim rečima, u toku su i pregovori sa drugim svetskim striming platformama.

 

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Izvor Film i TV

Foto

Advertisement