Connect with us

Sadržaj epizoda

Igra sudbine 595. epizoda: ŠOK! Marinko je saznao ZAVIŠINU mračnu TAJNU! Evo i KOJU!

U petak 18. novembra od 20.00

Published

on

Igra-sudbine-722-epizoda-Marinko

Igra sudbine 595. epizoda: Polako, ali sigurno bližimo se velikom jubileju serije „Igra sudbine“ – 600. epizodi. A tempo se ne usporava. Neprijatelji Ade Kanački se roje i prete njoj i njenoj porodici više nego ikada ranije.

Marinko je raskrinkao Zavišu! Zahvaljujući prisluškivaču koji je postavio u Nikšinom stanu saznao je da je Zaviša u tajnoj vezi sa Vasilisom.

Porodica Kanački ima novog špijuna. I to nekoga neočekivanog. Lila je špijunirala Jasnu i njen susret sa nepoznatim muškarcem protumačila kao saradnju sa neprijateljem. Ada je pokušala da smiri situaciju, ali to nije urodilo plodom. Jasna je iz očaja odlučila da da otkaz.

Una Zvrk je pobedila. Advokat ju je obavestio da ima odlične vesti o njenom procesu protiv Kanačkih. Da li to znači da je dobila starateljstvo nad Akicom?

Matija ima pakleni plan. Sofija će morati da spava sa nekim koga je on odredio kako bi njihova osveta bila potpuna. O kome li je reč – Olegu, Aleksi, Luki ili Nikši?

U vrtiću Kan Holdinga dešava se nešto veoma intrigantno. Luka je došao po Akicu i tom prilikom, naravno sreo Unu. Potresen svim onim što se izdešavalo proteklih dana, potreban mu je neko sa kim bi mogao da razgovara i ko bi ga razumeo bolje nego iko. To je, naravno, Una Zvrk. Korak po korak, priča ih vodi ka neizbežnom – poljupcu koji će ponovo uzburkati strasti.

Za to vreme Mila nastavlja svoju istragu. Od privatnog detektiva tražila je da pronađe doktorku koja joj je na Barbarin nagovor ubila bebu.

Strahinja je u hodniku čuo razgovor Olega i Lenke i shvatio da među njima postoji mnogo više od profesionalnog odnosa. Poludeo je zbog toga.

Mila je tužna i shvata da trenutno na svetu može da veruje jedino svom detetu.

Glavne uloge u seriji “Igra sudbine” igraju: Milica Milša, Luka Raco, Stevan Piale, Matea Milosavljević, Pavle Jerinić, Sandra Bugarski, Vladan Savić, Slobodan Ćustić, Vuk Saletović, Danica Ristovski, Snežana Savić, Darko Tomović, Kristina Jovanović, Ammar Mešić, Danina Jeftić…

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Izvor Film i TV

Foto Printscreen

Advertisement