Connect with us

Domaće serije

Serija BUNAR ima jednu VELIKU i ČUDNU TAJNU koju još NIKO nije PRIMETIO! A evo O ČEMU JE REČ! NAJEŽIĆETE SE!

Nećete moći da poverujete kada otkrijete o čemu se radi!

Published

on

Bunar-serija-Igor-Djordjevic3

Nova domaća serija „Bunar“, koju kreatori opisuju kao dramu egzistencijalizma i potrage za smislom, počela je sa emitovanjem na Superstar kanalu, a uskoro počinje da se prikazuje i na TV Prva.

Sve počinje od Radomira, profesora filozofije, koji se, nakon afere sa studentkinjom koja je ostala u drugom stanju, povlači u svoje rodno selo u želji da „pronađe sebe“. Tu kreće da se zahuktava vrtlog dešavanja u koje su uključeni svakodnevica jednog šumadijskog sela, misterija jednog bunara i mnoštvo različitih sudbina koje se prepliću.

Glavne uloge tumače Igor Đorđević, Nataša Ninković, Zoran Cvijanović, Ljubomir Bandović, Boris Milivojević, Nikola Pejaković, Bogdan Diklić, Nenad Okanović, Denis Murić, Miodrag Dragičević, Marko Janketić, Nenad Jezdić i mnogi drugi.

Sjajnu muziku za ovu seriju, kao i pesmu „Ako sutra“, koja se može čuti na odjavnoj špici, radili su Aleksandra Kovač i Roman Goršek, provereni dvojac kada je u pitanju kvalitetna muzika za filmska i televizijska ostvarenja.

Za ovu pesmu je snimljen i spot u kome se pojavljuje glavni protagonista „Bunara“ Igor Đorđević, a Aleksandra Kovač je za portal 24sedam.rs otkrila do sada nepoznate detalje o nastajanju muzike za ovaj projekat.

– Muzika koju smo Roman i ja komponovali za „Bunar“ sigurno je jedna od najčudnijih koje smo uradili do sada, kada govorimo o muzici za serije. Jedinstvena i potpuno drugačija od svega što je publika mogla da čuje na ovim prostorima, muzika u „Bunaru“ obiluje autentičnim zvucima i različitim muzičkim stilovima – ističe umetnica i dodaje:

– Bili smo vrlo kreativni. Zanimljivo je da smo u jednom trenutku svirali i kreirali različite zvuke na violini koja je stara više od sto godina, a koja je pripadala Romanovom dedi. Pored filmske muzike, komponovali smo za seriju i tehno, dub step i bluz teme, a najveći izazov je bilo komponovati pravu starinsku narodnu pesmu na stihove Šekspirovih soneta, koja se pojavljuje u 8.epizodi serije – istakla je Aleksandra Kovač.

Kreatori „Bunara“ su Predrag Gaga Antonijević, Nataša Drakulić i Igor Đorđević, režiju potpisuje Maša Nešković, producent serije je Telekom Srbija, dok su za izvršnu produkciju zaduženi „Film Danas” i “Dandelion production”.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Izvor Film i TV/24sedam.rs

Foto Promo Telekom

Advertisement