Connect with us

Sadržaj epizoda

Igra sudbine 596. epizoda: Vasilisa će spasti Strahinju od NIKŠE! Evo i KAKO!

U subotu 19. novembra od 20.00

Published

on

Igra sudbine Vasilisa Smolenski

Igra sudbine 596. epizoda: Nikša je saznao da mu je neko postavio prisluškivač u sobu! Dolazi sa telohraniteljima i naređuje da se soba pretraži. U tom trenutku tu je i Vasilisa. Ona je bila prisutna kada Strahinja postavljao prisluškivač. Da li će ga odati?

Epizoda puna šokova obeležiće prvi dan vikenda pred nama. U kući Kanačkih ponovo je izuzetno turbulentno. Neprijatelji se pojavljuju iz svakog ćoška. Ali to nije najveći problem. Najveća pretnja stiže od onih koji su glumili prijatelje, ali su se odlučili za izdaju.

Mila je odlučila da svoje poverenje podari detektivu čiji je brat uhapsio Aleksu. Da li je bilo pametno da uradi tako nešto? Saznaće uskoro.

Detektiv joj je otkrio ko se krije iza ubistva njene bebe i o kakvoj zaveri je reč. Međutim, saznala je još nešto što ju je dovelo do očaja. Za sve ovo znao je neko kome je ona beskrajno verovala. Reč je o Aleksi! Njemu je doktorkina komšinica sve ispričala.

Da li će ovo biti poslednji šamar zbog kog će Mila ostaviti Aleksu?

Glavne uloge u seriji “Igra sudbine” igraju: Milica Milša, Luka Raco, Stevan Piale, Matea Milosavljević, Pavle Jerinić, Sandra Bugarski, Vladan Savić, Slobodan Ćustić, Vuk Saletović, Danica Ristovski, Snežana Savić, Darko Tomović, Kristina Jovanović, Ammar Mešić, Danina Jeftić…

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Izvor Film i TV

Foto Printscreen

Advertisement