Connect with us

Serije

SERIJA DANA: 911 – Šta kada Los Anđeles ostane bez struje? (FOX, 20.00)

Grad Anđela očekuje NAJGORI KOŠMAR!

Published

on

Popularna američka akciona drama “911”, koja prati živote losanđeleskih vatrogasaca, policajaca, medicinskih radnika i dispečera, emituje se na FOX kanalu, a trenutno je aktuelna peta sezona. U petak 18. novembra od 20.00 gledamo drugu epizodu pod nazivom „Očajnička vremena. Losa Anđeles je usled rekordno visokih temperatura i mnogobrojnih požara ostao bez struje. Neko od junaka završiće pod krhotinama srušenog dimnjaka, a Atenu očekuje najgora noćna mora.

Odmah na početku novog ciklusa očekuje nas drama kakvu do sada nisu doživeli naši junaci. I to na više nivoa! Nakon što hakeri napadnu kompjuterske sisteme, u Los Anđelesu će zavladati potpuni haos. Kvar u kontrolnom tornju za vazdušni saobraćaj dovešće do fatalnih posledica.

Pod velikim pritiskom, tri kontrolora leta doživeće srčani udar, dok će se helikopter za hitne medicinske slučajeve sručiti na bolnicu. Hakeri će napasti i elektroenergetski sistem. Grad anđela okovaće mrak, zbog čega će nastati kolaps u bolnicama. Panika i strah će zagospodariti stanovnicima Los Anđelesa, kada iz zoološkog vrta budu pobegle sve životinje.

U međuvremenu, junaci serije proživljavaće i lične drame. Atena mora da se nosi s porodičnim hitnim slučajem, Medina postporođajna depresija se pogoršava, Edi ima napad panike zbog zdravstvenih problema, dok novi operater kol centra preuzima kontrolu.

Glavne uloge u petoj sezoni serije “911” tumače: Andžela Baset (Atena Grant), Piter Krauz (Bobi Neš), Oliver Stark (Even Bak Bakli), Ajša Hajnds (Henrijeta Vilson), Kenet Čoi (Haui Han), Dženifer Lav Hjuit (Medi Kendal) i Rajan Guzman (Edi Dijaz).

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Photography © 2021 Fox Media LLC

Continue Reading

Advertisement