Connect with us

Top Story

Serija KLAN mogla bi da dobije SPIN-OF! Evo o čemu bi se radilo u NASTAVKU i ko bi bili GLAVNI JUNACI

Avanture Šoka i Paše su završena, ali postoji mogućnost da se priča nastavi

Published

on

Klan-spinof-1

Posle 24 epizode, snimljene novih avantura Šoka i Paše neće biti i oni idu kao junaci na smetlište filmske istorije. Fanovi nakon finalnih epizoda treće sezone serije “Klan” traže nove avanture, ali za to trenutno nema mogućnosti.

– To što sam imao da uradim sa ovom pričom i serijom završio sam. Sad imam neka druga interesovanja i ambicije – izjavio je, za “Kurir”, kreator Boban Skerlić.

Iz “Fajerflaj produkcije” su, takođe, potvrdili da sigurno neće biti nastavaka, ali je Skerlić napomenuo da priča ostavlja prostor za spin-of serije “Klan”:

– Teoretski bi bilo moguće napraviti seriju o ženama kriminalaca, gde bi one bile neka vrsta centralnog zapleta. To bi imalo smisla samo kada bi se pojavile sve tri žene (Beba, Juca i Lenka). Ako će neko time da se bavi, ja ću rado da pripomognem – poručio je Skerlić.

Klan-spinof-2

Amila Terzimehić (Lenka) i Milena Božić (Juca)

Najviše su od serije “Klan” profitirala dvojica glavnih glumaca Aleksandar Dimitrijević i Nedim Nezirović. Aleksandra ćemo gledati u serijama “Ubice mog oca”, “Branilac”, “Urgentni centar” i dramediji “Popadija”, a trenutno u Sarajevu snima novi projekat, koji kao reditelj potpisuje jedini dobitnik Oskara za režiju iz našeg regiona – Danis Tanović.

Publiku očekuje crna komedija s primesama trilera, u kojoj je glavni lik Vedran, neuspešni mladi pisac koji je u stalnoj borbi da dobije bilo kakvu pažnju ili uvažavanje. Kada slučajno ubije kriminalca koji teroriše njegovo naselje, iako ne otkriva svoj pravi identitet, biva proglašen za pravednog osvetnika i preko noći postaje lokalni superstar. Svestan da je dovoljan samo jedan čovek da pokrene revoluciju – donosi odluku koja mu menja život.

Dimitrijević je tokom Sarajevo film festivala otkrio za Kurir da mu je želja da radi i svoj filmski projekat, pošto je završio i produkciju.

Klan-spinof

Junaci serije „Klan“

– Rano je da pričam o ideji. Kalio sam zanat i kao student radeći na raznim projektima kao producent, a puno sam naučio i na snimanju serije “Klan” – izjavio je tada glumac.

I Nedim Nezirović dobio je uloge u serijama “Branilac” i “Nečista krv”, ali se oprobao i na pozorišnim daskama i stao na scenu Narodnog pozorišta u Beogradu i Malog pozorišta “Duška Radović”.

– Voleo bih da mi se desi nešto novo, što do sada nisam radio, ukoliko se stvore takve mogućnosti, jer mi je potrebno da još mnogo radim na sebi – izjavio je Nezirović.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Izvor Promo Firefly

Izvor Kurir

Advertisement