Connect with us

Domaći film

Kao LJILJANA u “Tomi” RASPLAKALA je Srbiju! A da li se sećate kako je PAULINA MANOV igledala na početku karijere? (FOTO)

Ne biste je nikada prepoznali

Published

on

Bumerang-Paulina-Manov-2

Mada joj je nuđena jedna od glavnih ženskih uloga u filmu “Toma”, lik supruge slavnog pevača i muzičara Gordane Zdravković, Paulina Manov je, prilikom čitanja scenarija, izrazila želju da zaigra Ljiljanu. Ova rola ju je, kako je jedne prilike izjavila, sama pronašla. Osećala je da nju može da iznese baš onako kako smo je i svi mi doživeli na velikom platnu – kao emotivnu, ali hrabru i istrajnu osobu.

Uz njenu Ljiljanu plakalo je više od milion gledalaca, koliko je samo u bioskopu pogledalo “Tomu”, a to je bilo dovoljno da Paulina dospe u žižu interesovanja publike i medija. Sa darovitom glumicom družimo se u seriji “Kamiondžije”, gde igra glavnu žensku ulogu – Daru Grujić, a pre nekoliko godina zabavljala nas je i u urnebesnom sitkomu “Nek ide život”.

A da li se sećate kako je Paulina Manov igledala na početku karijere, u jednom od dva prva filma – “Bumerang”, koji je premijerno prikazan pre 21 godinu? Odgovor sledi u vidu fotografije u nastavku teksta.

Paulina-Manov-Bumerang

Bumerang: Zvezdana glumačka ekipa

Paulina je delila kadar sa velikom Milenom Dravić, ali i sa Lazarom Ristovskim, Nebojšom Glogovcem, Zoranom Cvijanovićem, Draganom Jovanovićem i tada mladom glumačkom zvezdom u usponu Vojinom Ćetkovićem.

Sjajnu komediju Dragana Marinkovića, a po scenariju Filipa Davida i Svetislava Basare, “Bumerang” možete večeras pogledati od 20.13 na Blic TV!

U kafiću Bumerang isprepliću se životne sudbine nekolicine raznih neobičnih likova. U toku jednog dana rađa se ljubav, dolazi do ženidbe, razrešava se misteriozno ubistvo, istražuju se nove poslovne mogućnosti, dobijaju se deca, čak i mrtvi oživljavaju. Svi oni pokušavaju da žive svoj život najbolje što mogu. Ovo je priča u kojoj niko od likova nema šta da izgubi. U njoj su policija i kriminalci, dileri kokaina i filmofili, taksisti, pijanci i pedesetogodišnje, ali i daleko mlađe, žene – fem fatale. Zaista se može tvrditi da su likovi u ovoj priči oni koje viđamo svaki dan, oni koje poznajemo. Oni žive svoj život, verovatno ne i kako oni to žele, već onako kako mogu – u mreži ovog ukletog prostora.

Film “Bumerang” je učestvovao na filmskim festivalima u Berlinu, Кarlovim Varima, Varšavi, Valensiji, Torontu, Montrealu, Кvebek Sitiju, Vankuveru, San Paulu, Vašingtonu, Santa Barabari, Briselu, Кotbusu, Mineapolisu, San Hoseu i u Turskoj.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Instagram/paulina.manov, Promo / Zillion film

Advertisement