Connect with us

TV

Po ODLASKU Žarka i Milice iz IGRE SUDBINE, PANČETA ima da PORUČI samo JEDNO! Iznenadiće vas!

Ovo IPAK niko nije očekivao!

Published

on

Igra-sudbine-Sandra-Bugarski-Panceta

Jedna od omiljenih domaćih serija “Igra sudbine” nastavlja se 15. decembra. Snimanje novih epizoda uveliko je počelo, a šta nas sve očekuje u nastavku serije, otkriva glumica Sandra Bugarski. Mada se šuškalo da će napustiti seriju zajedno sa Milicom Milšom i Danicom Ristovski, kao podrška prijatelju Žarku Jokanoviću koji je, navodno, dobio otkaz, Sandra je ostala verna gledaocima i ulozi Pančete.

Glumica je u emisiji TV Prva otkrila da ju je serija spojila i povezala sa kolegama sa seta, kao i da se privatno često druže i putuju zajedno:

– Četiri godine snimamo i tri i po godine idemo u emitovanje. Pančeta je verovatno postala moj ‘alterego’, a da mi niko nije rekao. Mi smo skoro pa ni ne odvajamo, vidite kad idemo i na neki odmor mi se pokupimo pa zajedno idemo. Mnogo smo navikli jedni na druge. Sreća je što smo se tako povezali jer smo slični, ima puno istih energija, radosti i veselosti – istakla je Sandra, a otkrila je i koliko se uloga Pančete zapravo razlikuje od nje:

– Da li vidite da sam svedena, tiha, mirna i krhka? Pančeta je jedna osobena i divna žena, pozitivna, emotivna… Ali, ne možemo reći da ima mnogo ukusa kad je oblačenje u pitanju. Kažu mi ženice na ulici “Bože kako su ti divni ti detalji”, ženama se sviđa – rekla je Sandra Bugarski.

Na pitanje šta nas očekuje u novim epizodama, u kojima ćemo gledati ponovo Draganu Mićalović u ulozi Une Hristić, glumica odgovara:

– Neće manjkati energije, ni zapleta, ni raspleta, ni ljubavi, ni tuge… Svega će biti. Ono na šta ste i navikli.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printscreen Instagram/sandrabugarski

Advertisement