Connect with us

Emisije

ČAKOV SVET: Nova kulinarska emisija na kanalu 24KITCHEN

Od 9. decembra, petkom u 13.00

Published

on

Cakov-svet-Foto-Promo

Čak Hjuz, proslavljeni kanadski kuvar i kulinarska TV zvezda, poslednjeg meseca 2022. godine na kanal 24Kitchen donosi nam uzbudljiv gastronomski šou Čakov svet. Serijal će se premijerno emitovati od 9. decembra, petkom u 13.00, a gledaoci će iz epizode u epizodu imati priliku da bolje upoznaju ovog harizmatičnog šefa kuhinje, baš kao i specifične specijalitete koje nam donosi iz svih delova sveta.  U ovom serijalu gledaoci mogu da očekuju lude turističko-kulinarske avanture, susrete sa zanimljivim lokalcima, i naravno – druženje sa neverovatno šarmantnim voditeljem.

Pratite Čaka Hjuza na njegovim putovanjima u potrazi za najegzotičnijim sastojcima, od kojih pravi tipična i jedinstvena jela regija iz kojih ovi sastojci potiču. Čak nije od onih kuvara koji se plaše kombinovanja nespojivih ukusa i rizikovanja za šporetom. On odlazi u neke od najudaljenijih krajeva sveta i upoznaje ljude koji dele njegovu strast za hranom, koji će mu pomoći u otkrivanju sastojaka i jela koja gledaoci ranije nisu videli.

Bez obzira na to o kakvoj je vrsti hrane reč, i tome da li su sastojci koje koristi za pripremu uopšte jestivi. Čak ne uspeva da sakrije oduševljenje sa svakim sledećim zalogajem. A kako ti zalogaji odmiču, iskusni kulinar i veliki gurman shvata da je pri otkriću svakog novog recepta i egzotičnog jela, sve uzbuđeniji! Ne propustite “Čakov svet”, od 9. decembra samo na kanalu 24Kitchen.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Advertisement