Connect with us

Sadržaj epizoda

Od jutra do sutra 95. epizoda: Žana otkriva PRAVU ISTINU! Evo KO je čovek koga LEČI!

U utorak, 20. decembra

Published

on

Od-jutra-do-sutra-101-epizoda

Od jutra do sutra 95. epizoda: Barbari nije baš bilo pametno da se posvadja sa Bobijem. Nina će pridobiti i njega, a tako i nove informacije.

Žana će iskoristiti svoj stari kontakt u policiji kako bi se približila istini o pacijentu kojeg čuva. Da li ulazi u opasnu igru?

Damjan ne gubi nadu da će uspeti da se približi Srni, ali svaki put kad pomisli da je konačno uspeo, realnost mu se obije o glavu.

U seriji “Od jutra do sutra” glavne uloge tumače: Ivana Dudić, Milutin Milošević, Branimir Popović, Toni Mihajlovski, Jelena Gavrilović, Mina Lazarević, Milan Kalinić, Dragana Mićalović, Iva Štrljić, Milorad Damjanović, Miljan Davidović, Miloš Vlalukin, Jelena Đukić, Jana Milić Ilić, Vladimir Nićiforović, Srna Lango, Rade Maričić, Lora Orlović, Zlatko Rakonjac, Vesna Stanković, Bora Nenić, Isidora Vlček, Uroš Jovčić, Mina Nenadović, Snežana Dakić, Tašana Đorđević, Dušan Kaličanin, Mirjana Đurđević, Branko Vidaković, Milan Tošić, Ljiljana Jakšić, Mihailo Laptošević, Maja Stolić i Uroš Bubanja.

Scenario potpisuju Danica Nikolić Nikolić, dok su za rešiju zaduženi Mihailo Vukobratović, Stanko Milošević i Aleksandra Elčić Čelanović. Producentkinja serije je Svetlana Drinjaković.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printscreen

Izvor FILM i TV

Continue Reading
Advertisement