Connect with us

Sadržaj epizoda

Igra sudbine 609. epizoda: Donka počinje da ŠPIJUNIRA LILU! Evo i ZAŠTO!

U ponedeljak, 26. decembra

Published

on

Igra-sudbine-679-epizoda-Donka

Igra sudbine 609. epizoda: Ručak kod Božidarke sa ciljem da se zbliže Nemanja i Sofija, propada, jer Sofija voli samo Matiju. Aleksa je očajan što je Mila ipak podnela papire za razvod, a Mila mu saopštava da ne zna kako dalje jer ima problem poverenja zbog toga što joj je Aleksa prećutao da je neko ubio njihovu bebu u stomaku.

Jasna je videla da Lila uzima sakrivene Adine ključeve i to saopštava Donki, kojoj je to vrlo sumnjivo i počinje istragu šta Lila krije.

Optimizam vlada u Kan Holdingu i nada da će banka prihvatiti plan za spas imovine Kanački.

Marija Korlat i Irena odlučuju da odu u Beograd krišom od Stane i pokušaju nešto da saznaju o Nikši Korlatu (za koga Irena veruje da joj je otac, a Marija da joj je brat) i o Marijinoj prošlosti. Traže pomoć od Milana da to izvedu.

Barbara, Riter i Matija trijumfuju zbog propasti porodice Kanački, ali i posebno zbog toga što će im izgleda uspeti plan da se Aleksa razvede od Mile.

Glavne uloge u seriji “Igra sudbine” igraju: Luka Raco, Stevan Piale, Olja Lević, Matea Milosavljević, Pavle Jerinić, Sandra Bugarski, Vladan Savić, Slobodan Ćustić, Vuk Saletović, Snežana Savić, Darko Tomović, Kristina Jovanović, Ammar Mešić, Danina Jeftić…

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Izvor: Film i TV

Foto Printskrin

 

Advertisement