Connect with us

Domaće serije

Mira Banjac OTKRILA sve o seriji IGRA SUDBINE! Glumici nisu isplatili honorare? A evo i ZAŠTO je otišla?

Published

on

igra-sudbine

Serija „Igra sudbine“ nastavila je da eliminiše glumačku postavu, a konačno se Mira Banjac oglasila povodom svog odlaska iz čuvene sapunice, koja se emituje na Prvoj. Dramska umetnica bila je jedno od većih pojačanja u novoj sezoni popularne serije, u kojoj je oživela lik Gvozdenije KaramatijevićMadam Deni. Nakon odlaska glavnog scenariste Žarka Jokanovića i Milice Milše, i Mira je napustila ekipu.

Honorari glumaca u seriji nisu milionski kao gledanost. Navodno, plate glumaca kretale su se od 1.000 do 3.000 evra na mesečnom nivou. U javnosti se spekulisalo da je produkcija Miru Banjac uskratila za dva honorara, a glumica je prvi put progovorila o napuštanju serije.

– Nemam šta da kažem na tu temu. Neću da pričam čisto da bih nešto rekla. Sve te priče koje se sada pletu njihova su žvaka. Ja sam se dostojanstveno povukla i, iskreno da kažem, jedva sam čekala da izađem odatle. Sada sam kod kuće i brinem o svom zdravlju, a to što oni rade jedna je velika žvaka – rekla je Mira za Kurir.

U popularnoj sapunici glumica je oživela lik Madam Deni, koja je došla iz Amerike kako bi uvela red u haotičnu porodicu. Bila je prava čelična ledi, poput Margaret Tačer, a njenu reč su morali da poštuju svi članovi porodice Kanački i Ožegović.

U poslednjoj epizodi koju je napisao Žarko Jokanović izvršitelji su došli u vilu Kanački. Tom prilikom u vili su bili Ada, Ivan, Donka, Jasna, Lila i Madam Deni. Već u sledećoj epizodi u istom kadru se nije pojavila Madam Deni, a još uvek niko od junaka nije objasnio zbog čega je nestala, te publika još uvek iščekuje rasplet njenog odlaska.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Izvor: Film i TV

Foto Promo

Advertisement