Connect with us

Domaće serije

IGRA SUDBINE nastavlja sa BLAMOVIMA! Luksuzno naselje smestili na PLAC za DVE KUĆE!

Luka matematičar…

Published

on

Igra sudbine

Igra sudbine, baš kao što smo i u naslovu napisali, nastavlja da se blamira bez mere i ograničenja. Ovog puta blamiranje je na nivou osnovne škole budući da se merne jedinice uče upravo u nekom od nižih razreda osnovne škole. Koje Luka Kanački  očigledno nije položio, ili mu matematika nije bila jača strana.

Nova besmislica koju su pisci novih epizoda upravo smislili jeste da Luka Kanački iskoristi projekat njegove prijateljice kako bi spasaso porodicu Kanački i Kan Holding. On će tako banci predstaviti projekat luksuznog naselja koje će izgraditi na Pančetinom velelepnom placu i time će ih ubediti da Kanačkima ipak ne uzmu sve.

Velike probleme imamo sa ovim konceptom jer ukratko predstavlja kulminativnu kombinaciju nelogičnosti, epskih propusta i besmislenih ideja, a sada ćemo obrazložiti i koje su. Redom.

KANAČKI SU PRE 10 DANA ISELJENI IZ KUĆE, A JOŠ SU U NJOJ!

Kao prvo, porodica Kanački je ostala bez svega jer su im sudski izvršitelji još pre 10 dana na kućnu adresu lično isporučili IZVRŠNU ODLUKU da im je SVE oduzeto i da je Kan Holding zatvoren. Deset dana kasnije svi su u vili Kanački, a nikome iz upravnog odbora nije jasno šta im se dešava iako im je pre 10 dana sve objašnjeno.

NEMAJU NI ZA HLEB, A RAZMIŠLJAJU O LUKSUZNIM NASELJIMA…

Druga stvar, na koji način će Lukina izgradnja luksuznog naselja uticati na stav banke da odmrzne račune Kan Holdinga? Da podsetimo, prema rečima sudskog izvršitelja – Kanačkima je oduzeta sva imovina. To znači da niko od njih nema prebijenog dinara na računu. Luka i ekipa u ovom trenutku trebalo bi da razmišljaju KAKO će da KUPE HLEB, a ne da zidaju LUKSUZNA NASELJA!

NA PLAC OD 30 ARI, UZ PANČETINU VEĆ IZGRAĐENU KUĆU MOGU DA STANU JOŠ SAMO DVE KUĆE. NASELJE – NI U LUDILU.

Treće i najvažnije jeste naše pitanje o tome koji bi to maestralni finansijski mozak na placu od 30 ari mogao da sagradi luksuzno naselje? I to još Luka od prijateljice traži da 30 ari „smesti“ u 20 ari. Da pojasnimo. Na plac od 20 ari mogu da stanu tačno DVE kuće od 100 kvadratnih metara sa prilaznom infrastrukturom. Bez bazena. Poslednji put kada smo proveravali, DVE KUĆE ne čine luksuzno naselje. Tu bismo dodali da je Pančetina kuća na tom placu već izgrađena, tako da Luka na placu od 20 ari ima mesta za samo još jednu kuću. Ali neko u timu Igru sudbine očigledno i dalje sabiranje „radi na prste“, a do množenja kvadrata još nije stigao.

Primera radi, luksuzno naselje od svega 6 kuća na Kosmaju staje na plac od 1 hektara, odnosno 10.000 kvadratnih metara, a to je 100 ari. Prostom računicom Luka ima pet puta manji plac, tako da ima prostora za jednu poštenu luksuznu kuću.

Glavne uloge u seriji “Igra sudbine” igraju: Luka Raco, Stevan Piale, Olja Lević, Matea Milosavljević, Pavle Jerinić, Sandra Bugarski, Vladan Savić, Slobodan Ćustić, Vuk Saletović, Snežana Savić, Darko Tomović, Kristina Jovanović, Ammar Mešić, Danina Jeftić…

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Izvor: Film i TV

Foto Printskrin

Advertisement