Connect with us

Domaće serije

ŠOK!!! Pančeta PREVARILA TIĆU? Završila u zagrljaju sa GOLIM MARINKOM! Sledi HAOS! (FOTO)

Ovome se NIKO nije nadao!

Published

on

Igra-sudbine-Marinko-i-Panceta

Igra sudbine ne prestaje da nas iznenađuje sa mnogobrojnim iznenađenjima koja u novim epizodama, moramo priznati, nisu baš najlogičnija i najargumentovanija. Posle naših mnogobrojnih kritika tokom prošle nedelje, produkcija i TV Prva krenuli su u kampanju, te su kroz nove epizode pokušali da opravdaju sve ono na čemu smo im zamerili.

Igrom sudbine, brojne propuste primetili su i drugi mediji, te nismo ostali usamljeni u konstruktivnoj kritici onoga što jednostavno „ne pije vodu“. Iako su neke od grešaka opravdali, mnoga pitanja ostala su bez odgovora. Tako je Marijana brzopotezno završila na jugu, iako je mnogo logičnije bilo da voz za južnu prugu uhvati Klaudija koja je bila direktni saveznik ubijenog Nikše Korlata, a ne najbliža saveznica Ade Kanački, ali logika je odavno izgubila rat kada je reč o nastavku onoga što se nekada zvalo „Igra sudbine“.

U skladu sa tim glasi i naslov naše vesti, jer sada je, jednostavno, sve moguće. Pa i to da Pančeta završi u zagrljaju golog Marinka. A završila je. Ako koza laže, rog, odnosno slika ne laže. A evo je.

Pančeti nije dugo trebalo, očigledno, da zaboravi na tok radnje serije te je Tiću zamenila mlađim i opasnijim modelom. Šalu na stranu, fotografija je nastala uoči pozorišne predstave „Fantom iz opere“, a koga je dotični Marinko tačno glumio – fantoma, pozorište ili operu nismo sigurni. Jedno što je apsoluto jasno jeste to da Pančeta u njegovom zagrljaju deluje kao da je od sreće umalo propevala.

Možda scenaristima „Igre sudbine“ bez ideje ova slika posluži kao odlična ideja. Ko zna? Ako scenaristi uopšte postoje?

Glavne uloge u seriji “Igra sudbine” igraju: Luka Raco, Stevan Piale, Olja Lević, Matea Milosavljević, Pavle Jerinić, Sandra Bugarski, Vladan Savić, Slobodan Ćustić, Vuk Saletović, Snežana Savić, Darko Tomović, Kristina Jovanović, Ammar Mešić, Danina Jeftić…

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Izvor: Film i TV

Foto Printskrin

Advertisement