Connect with us

Filmovi

“AVANTURE TINTINA: TAJNA JEDNOROGA”: Avanturistički spektakl na kanalu FOX

U subotu, 14. januara, od 14.55

Published

on

Avanture Tintina: Tajna jednoroga

U režiji Stivena Spilberga i produkciji Piter Džeksona zajednički nam predstavljaju epsku „Avanturu Tintina: Tajna jednoroga“ samo na kanalu FOX, u kojoj ovaj nezasito radoznali mladi reporter, zajedno sa svojim vermin psom Sneškom otkriva brod koji nosi eksplozivnu tajnu.

U pokušaju da otkriju tajnu potonulog broda koji možda krije ogromno blago – ali i drevno prokletstvo – Tintin i njegov verni pas Sneško kreću na putovanje oko celog sveta nabijeno akcijom i avanturama.

Uvučen u misteriju staru vekovima, Tintin se suočava s Ivanom Ivanovičem Saharinom, surovim zločincem koji veruje da je Tintin ukrao neprocenjivo bogatstvo povezano sa neustrašivim piratom Redom Rekamom. Ali uz pomoć svog psa Sneška, zajedljivog i za svađu uvek raspoloženog Kapetana Adoka i trapavih detektiva Tompsona i Tomsona, Tintin će obići pola sveta, nadmudriti sve neprijatelje i pobeći im u ovoj jurnjavi od koje zastaje dah, a čiji je cilj pronalaženje “Jednoroga”, potonulog broda koji možda krije ključ za ogromno bogatstvo… Ali i drevno prokletstvo.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Advertisement