Connect with us

FILM

“ASTERIKS I OBELIKS: MISIJA KLEOPATRA”: Nezaboravna avantura na kanalu FOX

U nedelju, 15. januara, u 14.55

Published

on

Asteriks i Obeliks: Misija Kleopatra

„Asteriks i Obeliks: Misija Kleopatra“, neustrašivi i nesalomljivi galski junaci u svojoj novoj avanturi samo na kanalu FOX, ovog puta daleko od svog doma…

Godina je 52. pre nove ere. Rimljani i dalje ne uspevaju da pokore hrabre Gale, ali su zato njihov bes platiti Egipćani. Kleopatra (Monika Beluči) nudi Cezaru, najvećem od svih vladara opkladu – sagradiće za njega usred pustinje najlepšu palatu na svetu, za manje od 3 meseca, a ako uspe, on mora javno da prizna da je egipatski narod najveći na svetu.

Posao dobija Numerobiks, perspektivni, ali avangardni arhitekta, kojme je obećana teška (u zlatu) nagrada, a u slučaju neuspeha postaće teška (doslovno) hrana krokodilima. Zato su tu Asteriks, Obeliks i svemogući Getafiks.

Kleopatrin službeni arhitekta, zli Artifis, želi osvetu. Numerobiks stoji pred još nesazidanim zidom i zna da mu je Getafiks jedina nada. Ali, da li je njegov napitak dovoljan za dovršenje tog velikog (da, čak i za Egipćane i Rimljane) projekta, ili će mu trebati pomoć i u ljudima?

Film je osvojio nagradu “Cesar” za najbolje kostime.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Advertisement