Connect with us

FILM

“MLADI ROK”: Druga sezona humorističke serije na kanalu FOX

U utorak, 17. januara, od 21.55

Published

on

Mladi Rok

Humoristička serija „Mladi Rok“ vraća se 17. januara na kanal FOX, gde ćemo utorkom od 21.55 premijerno gledati 12 novih epizoda. Nastavljamo da pratimo važne događaje iz neverovatnog života akcione holivudske zvezde Dvejna Džonsona – od njegovog odrastanja među rvačkim ikonama na Havajima, preko buntovničkog tinejdžerskog perioda u Nešvilu, i ranih dvadesetih godina provedenih u Kanadskoj fudbalskoj ligi. Čuveni Rok priseća se trenutaka za pamćenje i ljudi koji su ga oblikovali u međunarodnu zvezdu.

U drugoj sezoni videćemo kako se mali Dvejn borio za očevu pažnju, ali i sa problemima u školi. Sa tinejdžerom Dvejnom družićemo se tokom njegovih prvih dana u Nešvilu, gde će pokušati da izgradi život. Dvejnu iz 20-ih godina bićemo moralna podrška dok se bude borio za svoje mesto u Kanadskoj fudbalskoj ligi, ali i rame za plakanje kada mu se snovi budu raspršili kao mehur od sapunice.

Otputovaćemo i u budućnost, tačnije 2032. godinu, gde se približavaju predsednički izbori. Umesto da vodi računa o svojoj kandidaturi, Dvejn razmišlja o tome šta znači biti otac. Ali, kada se iznenada bude pojavio internet trol, koji želi da mu uništi predsedničku kampanju, Dvejn će krenuti u akciju..

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Advertisement