Connect with us

FILM

“VREME ZA UBIJANJE”: Triler drama samo na kanalu TV1000

U četvrtak, 19. jaunara, od 21.00

Published

on

Vreme za ubijanje

Ovaj napeti film „Vreme za ubijanje“ koji je na kanalu TV1000 (21.00), nastao je prema istoimenom romanu, u centar zbivanja postavlja suđenje obojenom čoveku koji je pokušava da uzme pravdu u svoje ruke.

Karl (Semjuel L. Džekson) je osumnjičen da je ubio dva belca koji su silovali i pretukli do smrti njegovu ćerku. Ipak, Karlove metode osvete neće naići na simpatije američkog pravosudnog sistema, a činjenica da su on i njevoga ćerka crncni, dodatno doliva ulje na vatru, u zajednici u kojoj se ponovo razbuktavaju rasističke strasti uz teror Kju KLjuks Klana, koji predvodi Fredi Li Kob (Kifer Saterlend).

Za advokata, Karl uzima novajliju Džeka (Medju Mehonahi) i time sebi potpisuje smrtnu presudu. Shvatajući da je vrag odneo šalu Džek će se za pomoć obratiti svom profesoru prava Lusiena Vilbenksa (Donald Saterlend) i prihvatiti pomoć od prilično nametljive advokatice Elen (Sandra Bulok).

Ansambl glumaca je zaista izuzetan te svaka zvezda opravdava svoje slavno ime. Od Metjua Mekonahija, Sandre Bulok, Semjuela L. Džeksona, Donalda Saterlenda, Kifera Saterlenda, Kevina Spejsija, Ešli Džad i Olivera Plata, izbor je pomno i ispravno odabran pa ne čudi da role harizmatičnih glumaca uistinu impresioniraju.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Advertisement