Connect with us

FILM

„LEGENDA O ČUVARIMA“: Animirani film samo na kanalu FOX

U nedelju, 22. januara, od 14.55

Published

on

Legenda o čuvarima

„Legenda o čuvarima“ je animirani film (FOX, 14.55) u kome su mladu sovu Sorena kidnapovale sove Saint Aggie da bi mu isprale mozak i pretvorile ga u vojnika. On i njegovi prijatelji beže na ostrvo Ga’Hul, gde se pridružuju vojsci plemenitih sova da se bore protiv zlih vladara Saint Aggie.

Prvi animirani film priznatog reditelja Zaka ​​Snajdera zasnovan je na omiljenoj seriji knjiga Ketrin Laski. Film govori priču o Sorenu, mladoj sovi opčinjenoj pričama svog oca o Čuvarima Ga’Hula, mitskoj grupi krilatih ratnika koji su vodili veliku bitku da spasu svet sova od zlikovaca koji sebe nazivaju Čistima. I dok Soren sanja da se jednog dana pridruži svojim herojima, njegov stariji brat Kludd podrugljivo se ruga toj ideji i žudi da lovi, leti i otima očevu naklonost svom mlađem bratu. Ali Kludova ljubomora ima fatalne posledice – obe sove ispadaju iz svog gnezda na krošnjama drveta pravo u kandže Čistih. Soren planira bekstvo uz pomoć drugih hrabrih mladih sova.

Preko mora i kroz maglu, zajedno lete u potrazi za Velikim Drvetom, domom legendarnih Čuvara koji su Sorenova jedina nada da pobedi Čiste i spase kraljevstvo sova.

Glas su pozajmili glumci: Alison Skun, Džim Sterdžes, Hjugo Viving, Dejvid Venam, Emili Barkli, Ebi Korniš, Esi Dejvis, Edrijen deFarija, Džoel Edžerton, Debora-Li Fernes, Saša Horler, Bil Hanter, Rajan Kvanten, Entoni LaPaljali, Mirijam Miren, Sem Nil, Beri Oto, Ričard Roksburg, Džefri Raš, Angus Sampson, Li Venel, Geret Jang, Entoni Kogin, Mendi Bišop.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Advertisement