Connect with us

FILM

„SUMRAK“: Film na kanalu TV1000

U ponedeljak, 23. januara, od 16.00

Published

on

Sumrak

U filmu „Sumrak“ Bela Svon oduvek je bila malo drugačija i nikada se nije uklapala među svoje vršnjake (TV1000, od 16.00). Doduše, nije ni pokušavala, jer umišljene i plastične devojke iz škole nikada i nije smatrala intersantnim i zanimljivim društvom. I tako je Bela gubila dane u sunčanom Feniksu, sve dok pred nju nije stavljen izbor.

Roditelji su joj se razveli, a na njoj je bilo da odluči sa kim želi da živi. Izabrala je da živi sa ocem koji se preselio u kišni i magloviti gradić Forks, ne očekujući da će to u njen život uneti neke velike promene. Ali posle nekoliko dana u novom okruženju i u novoj školi, Bela upoznaje misterioznog Edvarda koji je obara sa nogu. Ubrzo shvata da u životu nije upoznala takvu osobu. Pametan, šarmantan i sa odličnim smislom za humor. Čini joj se da svaki put kada je pogleda, tačno zna kako se ona oseća i šta misli. Bila je to ljubav na prvi pogled, ali Edvard Belu ipak želi da drži na distanci i za njega postaje prava muka da se bori protiv ovog, za njega novog, osećaja fatalne privlačnosti i ljubavi.

Bela uskoro saznaje o čemu se radi kada vidi svoju novu simpatiju u akciji, on može da trči brže od geparda, zaustavi auto golim rukama i poseduje dar večne mladosti. On je vampir, kao i svi članovi njegove porodice. Razlika je u tome što su oni tokom godina uspeli da se nauče da piju samo životinjsku krv kako bi se uklopili u ljudsku zajednicu…

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Advertisement