Connect with us

FILM

„96 SATI: U BEGU“: Akcioni triler na kanalu FOX

U četvrtak, 26. januara, od 20.55

Published

on

96 sati: U begu

Dobar akcioni triler „96 sati: U begu“ samo na kanalu FOX (20.55) govori o bivšem vladinom operativcu Brajanu Mils koji je optužen za nemilosrdno ubistvo koje nije počinio, niti mu je prisustvovao. Dok ga prate i proganjaju, Mils koristi svoje posebne veštine da pronađe pravog ubicu i očisti njegovo ime.

Vrhunska akcija, napetost i neverovatni obrti garantuju i ovoga puta režija Olivijea Megatona, scenario kojeg potpisuju autori franšize – legendarni Luk Beson i Robert Mark Kamen kao i, naravno, neponovljivi – Liam Nison!

Miroljubivi porodični čovek Brajan Mils (bivši agent zanimljive i bogate prošlosti) ne beži više od najgorih zlikovaca današnjice, nego od ujedinjenih policijskih snaga Los Anđelesa, CIA i FBI.

Njih će regrutovati Frank Docler (Forest Whitaker) nakon što Mils (Liam Neeson) pobegne tokom hapšenja običnim pandurima. Naime, Brajanu je neko namestio ubistvo bivše supruge (Famke Jansen), a u opasnosti će se naći i njegova kćerka Kim (Maggie Grace) koja je sada uspešna studentkinja uiniverziteta UCLA.

Glumci: Liam Neeson, Famke Janssen, Maggie Grace, Forest Whitaker…

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Fox

Advertisement