Connect with us

Domaće serije

IGRA SUDBINE donosi novi ŠOK! ADA se VRAĆA u VILU KANAČKI? I to kao DUH! A evo i KAKO, i ko će je PRVI VIDETI! (VIDEO)

Kakav PREOKRET!!!

Published

on

Igra sudbine Ada se vraća

Igra sudbine nas iznova i iznova iznenađuje. Od 600. epizode serija je postala veoma uzbudljiva. Stigli su novi likovi, vratili se neki stari, priča je krenula u neočekivanom pravcu, a od svega je najveću promenu donela smrt glavne junakinje Ade Kanački. Ipak, ono što ponekad deluje kao konačno i krajnje rešenje, pokazalo se u slučaju „Igre sudbine“ ne mora da bude i trajno rešenje.

Ako je suditi prema najavi za epizodu koja nas očekuje u petak, 27. januara, upravo to će se dogoditi!

Kada je Milica Milša napustila seriju većina fanova se nadala da je njen odlazak samo mamac kojim će se publika još više zainteresovati za seriju. Nažalost, to nije bio slučaj. Ada Kanački je sahranjena, a misterija je napokon rešena – njenog povratka u seriju neće biti.

I to je bio plan, koji se, izgleda, u poslednjem trenutku, ipak, promenio. I čeka nas veliko iznenađenje!

Naime, u najavi za 539. epizodu, služavka Taša ima veoma zanimljiv razgovor sa Lilom. A on ide upravo ovako:

– Bila sam kod pokojne gospođe Ade u sobi, da spremim krevet…

Ako je verovati srpskom pravopisu, to bi značilo upravon ono što je Taša i rekla. Analizirajmo detaljno.

Taša kaže: „Bila sam kod pokojne gospođe Ade u sobi“. Ovaj deo rečenice može značiti samo jedno – pokojna gospođa Ada Kanački je još u sobi. Budući da smo videli da su je sahranili, onda nema sumnje u to da se Ada u vilu Kanački vratila KAO DUH! Taša, istina, ne deluje suviše isprepadano jer je u sobi videla duha Ade Kanački, ali s obzirom na to da je nije poznavala, jer dok je Ada bila živa, Taša nije bila deo serije, možda sa njom nije ostvarila prisniji odnos?!

Šalu na stranu, naravno da Ada nije u sobi ni živa, ni mrtva, niti kao duh, a ni Milica Milša se ne vraća u seriju. U pitanju je samo još jedna greška u scenariju serije koja je ovog puta zazvučala prilično simpatično.

Naime, ispravna konstrukcija rečenice koju izgovara Taša trebalo bi da glasi:

– Bila sam u sobi pokojne gospođe Ade da spremim krevet… I u tom slučaju, to bi zaista značilo da je Taša bila u sobi koja je nekada pripadala Adi Kanački. U ovom slučaju koji imamo u seriji, nažalost, znači samo jedno. Taša je bila kod pokojne gospođe Ade! I živa se vratila sa tog randevua, bez trauma posle iskustva sa paranormalnim iskustvom…

Scenaristi su, naravno, živi ljudi, pa im treba oprostiti (mada im baš često praštamo u poslednje vreme)… Čak i kada Adu vrate iz mrtvih.  Iako bi se dalo očekivati od scenarista da ponude pismen tekst… Ili, možda, grešimo?

Glavne uloge u seriji “Igra sudbine” igraju: Luka Raco, Stevan Piale, Olja Lević, Matea Milosavljević, Pavle Jerinić, Sandra Bugarski, Vladan Savić, Slobodan Ćustić, Vuk Saletović, Snežana Savić, Darko Tomović, Kristina Jovanović, Ammar Mešić…

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Izvor: Film i TV

Foto IMDb

Advertisement