Connect with us

Sadržaj epizoda

Igra sudbine 640. epizoda: ŠOK! Stana je IZMISLILA NOVU LAŽ za MARIJU KORLAT! Evo i KOJU!

U subotu, 28. januara

Published

on

Igra sudbine 686

Igra sudbine 640. epizoda: Nova epizoda najpopularnije domaće sapunice donosi nam preokret kom se niko nije nadao. Naime, po povratku iz Beograda Stana i Milan imaju vesti za devojke. A posebno za Mariju Korlat.

Njena nova laž uništiće sve nade Marije Korlat da se seti ko je bila. A Stana joj je slagala nešto nezamislivo. Rekla joj je da je ona ubila svoje dete i da je zbog toga pod istragom. Dete koje slika bez prestanka je u stvari dete koje je ubila.

Stana odvodi Mariju po strani i moli je prvi put otkako je došla u njihovu kuću da joj oprosti. Za sve, a najviše za to što je ponekad bila gruba prema njoj. Kako joj otkriva jedini razlog što je bila gruba je taj što je pokušavala da je zaštiti. Stana Mariji u nastavku razgovora objašnjava da je ona u velikoj opasnosti i da zbog toga niko ne sme da je vidi jer je osumnjičena za mnogobrojne zločine.

Hoće li Marija poverovati u Stanine laži? Da li će one biti presudne da se ona ipak ne vrati za Beograd i ne postane ponovo ona koja je oduvek i bila – Una Hristić Kanački?

Glavne uloge u seriji “Igra sudbine” igraju: Luka Raco, Stevan Piale, Olja Lević, Matea Milosavljević, Pavle Jerinić, Sandra Bugarski, Vladan Savić, Slobodan Ćustić, Vuk Saletović, Snežana Savić, Darko Tomović, Kristina Jovanović, Ammar Mešić…

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Izvor: Film i TV

Foto IMDb

Advertisement