Connect with us

Serije

„PETRA“: Premijera druge sezone hit serije na kanalu FOX CRIME

U ponedeljak, 30. januara, od 22.00

Published

on

Mada je planirano da bude mini-serija, italijanska krimi-drama „Petra“ (FOX CRIME, 22.00), rađena po nagrađivanim romanima Alisije Himenez Bartlet, ove godine je zbog velikog uspeha dobila drugu sezonu.

Petra Delikato (Paola Kortelezi) važi za neobičnu i veoma inteligentnu devojku, koja je godinama bila zarobljena u suvoparnim administrativnim poslovima u Đenovi. Igrom sudbine iznenada je bačena na prvu liniju fronta, gde počinje da se bori protiv kriminala, rame uz rame sa policajcem starog kova Antoniom Monteom (Andrea Penaki). Ovaj dvojac potpuno različitih karaktera povezuje zajednička odlučnost u potrazi za istinom. To je ono što ih čini iznenađujuće dobrim tandemom, dok se suočavaju sa kriminalcima đenovskog podzemlja.

U drugom ciklusu, Petru čekaju četiri zamršena slučaja, po kojima su epizode dobile imena: „Zmije na nebu“, „Brod natovaren pirinčem“, „Zli karneval“ i „Prazno gnezdo“. Odmah na početku, naslovna junakinja dobija zadatak da reši ubistvo advokata Đovanija Traverija, čije je beživotno telo pronađeno u bazenu njegove vile. Ubijena je i domaćica kuće Olga, poreklom iz Ukrajine, koja je imala aferu sa Frankom, službenikom za bezbednost iz tog dela Italije…

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Foks

Advertisement