Connect with us

Sadržaj epizoda

Igra sudbine 643. epizoda: ZAŠTO se Viktor Bruner VRATIO U SRBIJU? Kome GLAVA visi O KONCU?

ONA je prva na UDARU!

Published

on

Igra-sudbine-643-epizoda-Viktor

Igra sudbine 643. epizoda: Inspektor Dželetović pokušava da smekša advokaticu Stane i Milana. Govori joj da i ona zna da je na pogrešnoj strani, odnosno da nije kriminalac.

Senka gubi strpljenje kada je u pitanju Dijana Erski. Ona nema vremena za gubljenje i zahteva od nje da joj kaže kakav im je biznis plan. Dijana joj poručuje da joj je biznis plan veličanstven i spektakularan, baš kakva je ona.

Direktor policije kaže Barbari da nije u situaciji da postavlja uslove. Ona mu odgovara da je njoj jedino važno da bude sigurna, poručivši mu da nemaju posla sa bilo kim.

Viktor se vratio u Srbiju. Izvesna osoba ga obaveštava o problemima koji su se u međuvremenu dogodili. Međutim, on joj govori da ne mogu o tome pričati preko telefona i da moraju da se vide.

Glavne uloge u seriji “Igra sudbine” igraju: Luka Raco, Stevan Piale, Olja Lević, Matea Milosavljević, Pavle Jerinić, Sandra Bugarski, Vladan Savić, Slobodan Ćustić, Vuk Saletović, Snežana Savić, Darko Tomović, Kristina Jovanović, Ammar Mešić…

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printscreen

Advertisement