Connect with us

Serije

„AGATA REJZIN“: Detektivska Hit serija na kanalu FOX CRIME

U četvrtak 02. februara, od 17.10

Published

on

Agata Rejzin

Jedna od najpopularnijih TV detektivki, istoimena junakinja serije „Agata Rejzin“ (FOX CRIME, 17.10) brutalno je iskrena, što i nije baš pohvalno za osobu koja je stručnjak za odnose sa javnošću. Budući da joj je jezik često “brži” od pameti, Agata shvata da taj posao nije više za nju, zbog čega odlučuje da se odrekne karijere u Londonu i preseli se u britansku provinciju. Navikla da stvari budu po njenom, ona uskoro počne da oseća dosadu i usamljenost.

Život u selu nije savršen kakvim ga je ona zamišljala. Njen ambiciozni gradski stav primljen je sa sumnjom kod lokalnih meštana, koji nisu u potpunosti spremni za živahnu i na jeziku britku Agatu. U pokušaju da im se dodvori, ona se prijavljuje na takmičenje u pripremanju kolača i nehotice postane osumnjičena za ubistvo. Kako njen ugled sve više pada, tako Agata nema izbora. Mora da spere ljagu sa svog imena i stekne poštovanje svojih sugrađana.

U glavnim ulogama gledamo Ešli Džensen, Džejmija Glovera, Džejsona Merelsa, Metjua Horna, Lusi Liman i Džejsona Barneta.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Foks

Advertisement