Connect with us

Serije

„GRANČESTER“: Dramska serija na kanalu EPIC DRAMA

U petak, 03. februara, od 14.10

Published

on

Grančester

Dramska serija „Grančester“ koja je na kanalu EPIC DRAMA (14.10) predstavlja godinu 1953. gde je Sidni Čejmbers (Džejms Norton) vikar u Grančesteru, selu nedaleko od Kembridža.

Sidni vodi miran život, ili ga je bar vodio – sve dok nije naišao na ubistvo… Našavši se u opasnom svetu laži, izdaje i ubistava, Sidni ubrzo shvata da njegovo poznavanje ljudske psihe i poverenje koje uliva ljudima mu omogućavaju da svoj posao obavlja izuzetno i vešto. Sidniju se na toj mračnoj strani sveta pridružuju ljubazni, ali umorni inspektor Džordi Kiting (Robson Grin), naivni i dobroćudni kapelan Leonard Finč (Al Viver) i njegova stroga i večno nezadovoljna domaćica gospođa Megvajer (Tesa Pik- Džons).

Međutim, zločin nije jedina Sidnijeva briga. Sidni je zaljubljen u prelepu i inteligentnu Amandu (Morven Kristi), ali je izgubio svaku nadu da će ikada osvojiti njeno srce onog trenutka kada je postao sveštenik. Možete li i dalje videti samo ono najbolje u ljudima kada svet ubistava traži od vas da u njima vidite samo ono najgore?

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Advertisement