Connect with us

FILM

„ZEMLJA POLICAJACA“: Triler na kanalu TV 1000

U petka, 03. februara, od 21.00

Published

on

Zemlja policajaca

Sjajan policijski triler „Zemlja policajaca“ koji je na kanalu TV 1000 (21.00) smešten je sedamdesetih godina prošlog veka, da bi se udaljili od opasnih ulica Njujorka, policajci osnivaju svoje naselje.

Policajci su oduvek bili idoli za Fredija Heflina (Silvester Stalone), koji zbog gubitka sluha nije mogao da položi sistematski pregled da bi i sam postao policajac. Međutim, zbog svoje prijateljske prirode, uspeo je da postane počasni šerif malog okruga u Nju Džersiju, gde žive mnogi njujorški policajci. Kada Moe Tilden (Robert De Niro), istražitelj unutrašnje kontrole, prati trag korupcije u policijskim redovima do Heflinovog grada, on traži njegovu pomoć. Fredi ubrzo shvata da neki od ljudi kojima se divio to uopšte ne zaslužuju.

Akciona legenda Silvester Stalone, u ulozi hrabrog i nepotkupljivog Freddija Heflina, pokazao je da i u poznim godinama ume da složi sjajan film, ali ovoga puta ne mišićima, već sjajno odglumljenim unutrašnjim nemirom čoveka koji sve vidi. Pored Stalonea, „Zemlja policajaca“ može da se pohvali čitavim nizom holivudskih veličanstvenih glumaca Roberta De Nira i Harvija Kajtela, legendarnih Reja Liote i Majkla Rapaporta ili lepotica Janeane Garofalo i Anabella Sciorra.

Uloge: Silvester Stalone, Harvi Kajtel, Robert de Niro, Rej Ljota, Robert Patrik, Piter Berg, Keti Morijarti…

Režija: Džejms Mangold

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Advertisement