Connect with us

Serije

„AGATA I PONOĆNA UBISTVA“: Na kanalu EPIC DRAMA

U subotu, 04. februara, od 21.45

Published

on

Agata i ponoćna ubistva

Novi dugometražni kriminalistički triler „Agata i ponoćna ubistva“ režisera Džoa Stivensona,  premijerno će biti prikazan na kanalu EPIC DRAMA (21.45).

Film prati slavnu spisateljicu krimića i detektivku Agatu Kristi (Helen Baksendale), koja za vreme nemačkih vaznušnih napada na London odlučuje eliminisati svog najslavnijeg lika, Herkulea Poaroa.

London, 1940. godina. Dok su vazdušni napadi u punom jeku, a njenu budućnost ugrožavaju posledice rata, Agata Kristi donosi odluku da ubije svoju najpoznatiju tvorevinu.  Nakon 12 romana o Herkulu Poarou za šest godina, Agata bi trebalo da je bogata žena. Umesto toga, s mukom sastavlja kraj s krajem. Ubiti Poaroa usred ovakvih zbivanja deluje gotovo pakosno, ali Agata ima plan: ovaj roman će prodati pojedincu, velikom obožavaocu koji je spreman da plati visoku cenu kako bi posedovao deo istorije. Susret je organizovan u ozloglašenom londonskom hotelu gde, uprkos prisustvu starog prijatelja, stvari brzo kreću nizbrdo. I u trenutku dok bombe padaju, a leševi se gomilaju, Agata postaje svesna opasnosti sopstvene situacije: jedina stvar koja je vrednija od poslednjeg romana o Poarou je poslednji roman Agate Kristi.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Advertisement