Connect with us

Serije

„RUDOLFOVA PEKARA: MLADI PEKARI“: Kulinarski serijal na kanalu 24KITCHEN

U nedelju, 05. februara, od 08.55

Published

on

Rudolfova pekara: Mladi pekari

U kulinarskom serijalu „Rudolfova pekara: Mladi pekari“ koji je na kanalu 24Kitchen (08.55) gledaćete kako ovog puta Rudolf nije sam u kuhinji – on otvara vrata svoje poznate pekare deci koja su spremna da nauče kako da spremaju torte, kolače, kekse i druge poslastice.

U svakoj epizodi on će podeliti neke svoje trikove sa malim pekarima i zajedno pripremiti dva posebna recepta. Prvo će napraviti složenije jelo koje Rudolf odabere, a zatim će pomoći malim gostima da pripreme svoj omiljeni desert. Njihova misija je da iznenade i inspirišu jedni druge ukusnim poslasticama. Mladi talenat i dobra doza iskustva idu ruku pod ruku u ovoj pekarskoj avanturi.

Mali pekari će imati priliku da dobiju posebne savete i nauče nešto od Rudolfa. Imaju mnogo toga zajedničkog: vole da peku, vole da iznenađuju druge ukusnim i zapanjujućim kreacijama i, naravno, vole da sami jedu slatke stvari. U Pekari će svoje talente pokazati mladi pekari.

Rudolfov sin Ralf voli da peče kolače u obliku medveda. Rudolf će ga iznenaditi čokoladnom fontanom i kolačićima od sleza. Blizanci Fien i Noor će praviti profiterole koji će Rudolfa pretvoriti u dvorac iz bajke. Rudolf će mladog pekara Sijeru naučiti koji se slatkiši obično peku u Surinamu. Svoju strast prema nemačkim slatkišima podeliće sa Rozali, a pošto Džil ne voli slatkiše, zajedno će krenuti na slano putovanje.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Advertisement