Connect with us

Serije

„DEKSTER: NOVA KRV“: Nova mini-serija na kanalu FOX

U ponedeljak, 06. februara, od 22.55

Published

on

Dekster: Nova krv

Radnja dobro ocenjene, od kritičara i od publike, mini-serija „Dekster: Nova krv“ (FOX, 22.55), smeštena je 10 godina posle događaja iz poslednje epizode „Sećate li se čudovišta?“.

Pratimo Dekstera Morgana (Majkl Si Hol) koji živi pod lažnim identitetom Džima Lindsija u malom gradu Ajron Lejks, u državi Njujork. Za sve one koji su ga poznavali, Dekster je preminuo u tragičnoj nesreći na brodu tokom uragana u Majamiju. Uspeo je da smiri svoju mračnu stranu, ne želeći više da udovoljava njenoj krvožednosti, i već čitavu deceniju nema želju za ubijanjem. Niko iz njegovog okruženja ni ne pomišlja da je on nekada bio serijski ubica, koji iza sebe ima na stotine žrtava. Dekster radi u prodavnici sportske opreme i ima devojku Andželu Bišop (Džulija Džons), koja je načelnica policije. I baš kada budemo pomislili da Dekster drži sve pod kontrolom, pojaviće se njegov 16-godišnji sin Harison (Džek Alkot) tražeći odgovor na pitanje zašto ga je napustio pre 10 godina. Iznenada, Deksterov miran i kontrolisan život ispada iz koloseka. Prepušta se mračnoj strani i počinje da se sukobljava sa Kurtom Koldvelom (Klensi Braun), omiljenim stanovnikom grada.

Hoće li Dekster moći da bude i serijski ubica i dobar otac svom sinu, dok se u isto vreme zabavlja sa šeficom policije? Da li će njegov sin, koji je kao i Dekster svedočio ubistvu svoje majke, osetiti zov sopstvene mračne strane? Odgovore ćete saznati u deset novih epizoda hit serije.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Foks

Advertisement