Connect with us

Serije

„MAJKA“: Nova serija na FOX LIFE

U utorak, 07. februara, od 15.15

Published

on

Majka

U popularnoj humorističkoj seriji „Majka“ (FOX LIFE, 15.15) iza koje stoji čuveni producent Čak Lori („Dva i po muškarca“, „Štreberi“), Ana Faris tumači Kristi, konobaricu u otmenom restoranu, koja je trezna četiri meseca i trudi se da bude dobra majka i prebrodi prošlost prepunu problematičnih odluka.

Njeno trezno stanje naći će se na iskušenju kada joj se pojavi majka Boni, takođe lečena alkoholičarka, koju glumi oskarovka i višestruka dobitnica Emi nagrade – Alison Dženi. Boni će se vratiti u Kristin život i odmah je izludeti svojim pasivno agresivnim prisećanjima na njene greške iz prošlosti. Istovremeno, Boni će dodatno zakomplikovati već složeni niz Kristinih odnosa sa osobama koje joj olakšavaju, ali neretko i otežavaju život. Među njima su njena ćerka Vajolet (Sejdi Kalvano), kojoj je 16 godina, iako se ponekad ponaša kao da ima 25, slatki, ali ponekad previše iskreni sin Rosko (Blejk Garet Rozental), njen zgodni i oženjeni šef (i ljubavnik) Gabrijel (Nejt Kordri), šef teške naravi Rudi (Frenč Stjuart). A tu su i njen neodgovorni bivši partner i Roskov otac Bakster (Met Džouns) i Vajoletin neiskusni dečko Luk (Spenser Danijels).

Kristi pokušava da ostane pozitivna, dok kreće na novi životni put. Ali, suočiće se sa komplikovanim izazovima, okružena ne baš tako sjajnom podrškom i velikom količinom disfunkcionalnosti koja će je svakodnevno dovoditi u urnebesne situacije.

Seriju „Majka“ pratimo radnim danima i subotom, i to po četiri epizode zaredom.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Foks

Advertisement