Connect with us

Sadržaj epizoda

Igra sudbine 650. epizoda: Koga će Luka ostaviti – Unu ili Zvrka?

Neko mora da ispadne iz ljubavnog trougla

Published

on

Igra-sudbine-650-epizoda-Luka-Zvrk

Igra sudbine 650. epizoda: Senka je donela odluku i dolazi da saopšti Jeleni i Dobrici ko je novi menadžer ofisa. Oni su nestrpljivi da čuju njen odgovor.

Pančeta je besna na Strahinju što zbog “prijateljica” zapostavlja ćerku. Grdi ga pred Nadom da nije u redu što Ruži ne posvećuje dovoljno pažnje.

Luka je razočaran i tužan zbog otkrića da je prava Una bila oteta i žali se Zvrku kako ne može da veruje zašto se uvek njemu dešavaju takve situacije. Ne zna šta da radi sada kada bi Una mogla da se vrati u njegov život. Zvrk ga smiruje i govori mu da ima plan šta da rade.

Na sve to, Žaklina ga poziva da dođe da vidi ćerku, ali on joj kaže kako ne može da ih poseti večeras. Ljubomorna, Žaklina ga pita šta mu je to važnije od ćerke, pa ne može da dođe da je vidi.

Glavne uloge u seriji “Igra sudbine” igraju: Luka Raco, Stevan Piale, Olja Lević, Matea Milosavljević, Pavle Jerinić, Sandra Bugarski, Vladan Savić, Slobodan Ćustić, Vuk Saletović, Snežana Savić, Darko Tomović, Kristina Jovanović, Ammar Mešić…

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printscreen

Advertisement