Connect with us

Serije

„MLADI INSPEKTOR MORS“: Serija na kanalu FOX CRIME

U ponedeljak, 13. februara, od 14.20

Published

on

Mladi inspektor Mors

Serijal „Mladi inspektor Mors“ koja je na kanalu FOX CRIME (ponedelja, od 14.20) smeštena je u šezdesete godine prošlog veka i prati Endevora Morsa tokom njegovih ranih godina u ulozi policajca. Radeći sa svojim starijim partnerom, Mors učestvuje u nekoliko istraga u okolini Oksforda.

Formira se nova policijska stanica – „Tems Veli“, zbog čega se postojanje policijske stanice okruga Kauli dovodi u pitanje. U stanicu dolazi novi policajac, Džordž Fensi, koga treba da nagleda Mors. Šef inspektor Trsdej planira da se penzioniše. Džoun se vratila u Oksfor i često nailazi na Endevora.

Kroz petu sezonu se prožima slučaj u koji je uključen mafijaš Edi Nero, švercer heroina. Njegov kafić biva uništen nekoliko puta. U jednoj od pucnjava u kafiću Nera našao se i Džordž Fensi, koji je tom prilikom, kao i sam Nero, ubijen. Mors i Trsdej i pored velikih napora ne uspevaju da reše slučaj Edija Nera.

Trsdej daje bratu novčanu pozajmicu bez znanja svoje supruge. Brat gubi taj novac, što rezultuje problemima u kući inspektora Trsdeja. On mora da nastavi da radi kako bi zaradio za penziju.

Na samom kraju poslednje epizode, Mors pita Džoun da li bi izašla sa njim na sastanak, ali se odgovor ne saznaje.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Advertisement