Connect with us

SAPUNICE

Bali beg dobio NASLEDNIKA! Ovo je NAJPOŽELJNIJI TURSKI GLUMAC na SVETU! (FOTO)

Mišići, tetovaže, plave oči, može li SAVRŠENIJE?

Published

on

Turski glumci

Bali Beg dobio NASLEDNIKA! Ovo je NAJPOŽELJNIJI TURSKI GLUMAC na SVETU! (FOTO)

TC Candler nezavisni tvorac liste kritike u svetu filma i pop kulture kog na instagramu prati više od milion ljudi koji svakodnevno interaktivno učestvuju u kreiranju vodećih lista najboljih i najlošijih filmova, serija, emisija, filmskih i TV ličnosti u svetu, koje mnogi smatraju i najobjektivnijima zbog učešća velikog broja običnih ljudi, objavio je listi 100 najlepših glumaca na svetu. Iako na toj listi Srba nema, na njoj su se našla dva turska glumca koja su dobro poznata domaćoj publici.

Iako bi mnogi očekivali da su se na toj listi našli stari znanci domaćoj publici Burak Ozdživit i Kivanč Tatlitug, međutim, nisu na ovoj listi. To je samo pokazatelj da je i na turskoj medijskoj sceni došlo do smene generacija te su u prvi plan izašli „neki novi klinci“.

Tako su se među najlepšim muškarcima na svetu našl turski glumci Džan Jaman (Sanjalica) i  Bariš Murat Jagči (Zaljubljeni neženja).

Džan je, kako prenosi portal TV exposed u toku ove godine bio meta natpisa zbog veze sa voditeljkom Diletom Leotom, sa kojom je prema nekim informacijama bio u „dogovorenoj vezi“ po dolasku u Italiju. Ovaj turski glumac je odlučio da svoju karijeru dalje gradi upravo u Italiji gde i trenutno radi na novom projektu.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Can Yaman (@canyaman)

Bariš je je manje poznat ali ništa manje atraktivan turski glumac. Ono što ga definitivno ističe je visina od čak 199 centimetara! Ovaj glumac se i profesionalno bavio košarkom i igrao u ekipi Efes Pilsen. Najavljen je i kao član rijatilija Survivor 2022 All Star, koji počinje uskoro.

 

 

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Instagram

Izvor Film i TV/TV Exposed

Continue Reading
Advertisement