Connect with us

Trejleri

ANTMEN I OSA: KVANTUMANIJA Pogledajte trejler drugog dela Marlevolovog HIT FILMA!

Published

on

Antmen i osa kvantumania

SREDINOM FEBRUARA POČINJE 5. FAZA MARVELOVOG FILMSKOG UNIVERZUMA, A PRVU U NIZU SUPERHEROJSKU PRIČU „ANTMEN I OSA: KVANTUMANIJA“, ZA ČIJE PRIKAZIVANJE SE KARTE MOGU PRONAĆI NA BLAGAJNAMA BIOSKOPA, DONOSE ISTAKNUTI HOLIVUDSKI  GLUMCI – POL RAD, MAJKL DAGLAS, MIŠEL FAJFER I BIL MAREJ KAO NOVI ČLAN EKIPE FILMA 

„Ti si zanimljiv čovek, Skote Lang, ti si Osvetnik“ pogledajte u nastavku novi trejler filma „Antmen i Osa: Kvantumanija“
 
Ant-Man se u Marvelovom stripu prvi put pojavljuje šezdesetih godine i prati avanture Henka Pima (u filmu u tumačenju Majkla Daglasa), fantastičnog naučnika koji je izumeo mnoge stvari među kojima se najviše ističu Pim čestice koje je testirao najpre na sebi. Ove čestice omogućavaju promenu veličine molekula što za rezultat ima promenu njegove ljudske veličine od mikro nivoa do giganta, a sve to u specijalnom AntMan odelu koje je sam konstruisao. Dodatne sposobnosti koje poseduje je mogućnost kontrolisanja mrava i njihovih instikata što i opravdava njegovo ime – Antmen.

Boreći se zajedno sa svojom budućom suprugom  Dženet Van Dajk (Mišel Fajfer), Henk upada u avanture koje ga čine i jednim od osnivača Osvetnika (The Avengers).

Hekov naslednik Skot Lang, koga tumači holivudski glumac Pol Rad (Paul Rudd) na svojim plećima nosi Henkova zaveštanja, a u svetu stripa se pojavljuje nešto kasnije. Lang je dobroćudan čovek sa kriminalnom prošlošću. U očajnim pokušajima da obezbedi svojoj porodici sve najbolje, genije elektronike Skot Lang okreće se kriminalnim radnjama, njegove upravo takve sposobnosti učinile su se Henku Pimu kao pogodne da se preobrate u superherojske poduhvate.

Na velikom bioskopskom ekranu avanture Skota Langa kao Antmena prvi put su prikazane u Marvelovom filmu 2015., a tri godine kasnije usledio je drugi deo franšize „Antmen i Osa“. Ovogodišnji nastavak o superheroju koji 16. februara stiže u boioskope, donosi neke nove izazove za Langovu porodicu i njega.

Superherojski tandem Skot Lang (Paul Rudd) i Houp (Evangeline Lilly) vraćaju se kako bi nastavili svoje avanture kao Antmen i Osa. Zajedno sa svojim porodicama iznenada se nalaze u situaciji istraživanja Kvantne oblasti kada se, u interakciji sa novim čudnim stvorenjima, upuštaju u avanturu koja će ih gurnuti izvan granica onoga što su zamišljali kao moguće.
Reditelj Pejton Rid (Peyton Reed) ponovo preuzima režisersku palicu, a o najnovijem nastavku ističe da se priča više fokusira na Kvantni svet o kom se u prva dva dela samo letimično govorilo:

„Očgledano je da na mnoga pitanja nismo dali odgovore. Želeli smo da krenemo u drugom pravcu  i da napravimo epski film gde se najveći deo radnje dešava u Kvantnoj oblasti.“ rekao je Rid dodajući „Bilo je zanimljivo jer su predhodni filmovi smešteni u San Francisku, dok smo ovde stvorili neverovatno složen tzv. subatomski svet, kao i okruženje i ekosistem i bića koja nastanjuju taj svet,” istakao je on.

Glumac Pol Rad ponovo se našao u ulozi glavnog lika Skota Langa, a svoje uloge ponavljaju i Evanđelin LiliMajkl Daglas i Mišel Fajfer. Potpuno nova lica filma su glumci Ketrin NjutonDžonatan Mejdžors (Jonathan Majors) u ulozi Kanga Osvajača, kao i čuveni holivudski glumac Bil Marej (Bill Murray).

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Continue Reading
Advertisement