Connect with us

Domaće serije

ŠOK! IGRA SUDBINE ostaje bez JOŠ DVA POZNATA GLUMCA! Evo KO odlazi iz serije! Ovog puta reč je o VELIKIM ZVEZDAMA!

Iznenadićete se…

Published

on

Igra sudbine 822. epizoda

Igra sudbine polako, ali sigurno kreće ka završnim epizodama. Duže od tri godine popularna serija držala je primat kada je reč o gledanosti. Međutim, i najiskusniji maratonci posustanu. Tako se i saga o porodici Kanački primakla završnici trke sa samom sobom. Broj epizoda na zvaničnoj stranici serije na Vikipediji smanjen je sa 837 na 800 čime je gledaocima dat signal da će naredna jesen proteći bez omiljene glumačke ekipe na malim ekranima. A možda je bilo i vreme za to.

Tokom poslednjih meseci seriju je napustio veliki broj glumaca, a sada se tom nizu pridružuju i nesumnjivo najveća imena ovog serijala – Ljubomir Ljuba Bandović i Voja Brajović.

Glumci su, istina, u seriji imali epizodne uloge, ali izgleda da je i njihovom blic učešću u seriji došao kraj. Tako se Bandović još ranije oprostio od serije, a u sredu 15. februara imali smo priliku da pogledamo i poslednju scenu u kojoj je glumio Voja Brajović. Njegov lik Viktor Bruner vlast nad negativcima predao je mladom Riteru koji će se iseliti iz stana Nikše Korlata i preći na novo sigurnije mesto.

Tako je „Igra sudbine“ posle odlaska 30 glumaca iz serije ostala bez još dva i te kako zvučna imena. Postavlja se pitanje – ko je sledeći?

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printskrin

Advertisement