Connect with us

Emisije

„DETEKTIV MURDOK“: Danas maraton u okviru bloka “Klub Epic Drama”

Osma sezona serije, u nedelju, 19. februara, od 07.15-10.10

Published

on

Detektiv Murdok

U okviru bloka Klub Epic Drama (07.15-10.10) gledaćete pet epizoda osme sezone serijala „Detektiv Murdok“.

U petoj epizodi pod nazivom „Murdok osvaja Menhetn“ gledaćete kako Murdok i Džulija otkrivaju zaveru protiv predsednika SAD Tedija Ruzvelta, tokom medenog meseca u Njujorku. U međuvremenu, Brakenrid i dr Grejs istražuju ubistvo u Torontu.

U šestoj epizodi pod nazivom „Društvo Murdokovih obožavalaca“ gledaćete grupu posvećenih obožavalaca Murdoka koji su inscenirali ubistvo kako bi uživo gledali Murdoka na delu, što odvraća detektiva od stvarnog slučaja ubistva. I dok se Murdok bori sa obožavaocima Džulija razmatra da se kandiduje za političku funkciju, nakon saradnje sa grupom boraca za ženska prava.

U sedmoj epizodi pod nazivom „Ono što leži pokopano“ gledaćete kako nakon što su ostaci policajca ubijenog 1881. pronađeni u podrumu stanice, istraga Murdoka tera na sumnju u vlastite kolege.

U osmoj epizodi pod nazivom „Visoka voltaža“ gledaćete kako grupa uglednih pronalazača stiže u grad zbog sajma inovacija u Torontu. Nakon što jedan pronalazač nastrada od strujnog udara, izazvanog radom njegovog pronalaska svi dokazi upućuju na sina Tomasa Edisona.

U devetoj epizodi pod nazivom „Komičari“ gledaćete kako tokom istrage ubistva vodviljskog komičara, Krebtri i Higins kreću na tajni zadatak kako bi istražili i ostale izvođače među kojima je i Vilijam Klod Filds.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Advertisement