Connect with us

Serije

„911“: Premijera šeste sezone serije na kanalu FOX

Cepelin udara u fudbalski teren, u sredu, 22. februara, od 22.00

Published

on

911

Šesta sezona popularne akcione drame „911“ na kanalu FOX (sredom u 22.00), počinje najvećom katastrofom do sada. Nakon mehaničkog kvara, ogromni cepelin nezaustavljivo juri velikom brzinom ka prepunom fudbalskom stadionu u Los Anđelesu. Udar, nažalost, nije mogao da bude izbegnut, pa ekipa 118 hita ka mestu nesreće kako bi pomogla ljudima da se izvuku sa stadiona. Atena (Anđela Baset) je pred velikim izazovom, dajući poslednje atome snage kako bi spasla devojčicu sa veštačkim srcem, koja je zadobila ozbiljne povrede.

U nastavku serijala, glavna junakinja moraće da se suoči i sa ličnim problemima, a Bobi (Piter Kraus) će biti tu da je podrži i pomogne joj da ih reši bez posledica. Osim toga, njih dvoje moraće da se suoče sa sindromom “praznog gnezda”, budući da Mej odlazi na koledž, a Hari odlučuje da ostane sa Majklom i Dejvidom u Majamiju.

Bak je i dalje samac, usredsređen isključivo na mentalno zdravlje. U fokusu će biti i Han i Karen, pa ćemo tokom šeste sezone otkriti kako su se njih dvoje upoznali…

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Advertisement