Connect with us

Domaće serije

Još jedna VELIKA ZVEZDA serije IGRA SUDBINE prelazi u ZAKOPANE TAJNE! Evo o KOME JE REČ!

Nećete verovati o kome je reč!

Published

on

Igra sudbine

Iako još nije otkriven datum početka emitovanja serije Zakopane tajne na televiziji Pink, novo ostvarenje proslavljenog scenariste Žarka Jokanovića zaintrigiralo je javnost. Misterija u samom nazivu serije, visokobudžetni set, scenario koji potpisuje autor najgledanijih serija Žarko Jokanović i fenomenalna glumačka podela – dovoljan su razlog da gledaoci širom regiona željno iščekuju početak emitovanja serije „Zakopane tajne“ na televiziji Pink.

Među oko 67 glumaca, koji su za sada angažovani na seriji „Zakopane tajne“, nalazi se i Rok Radiša, glumac koji je osvojio domaću publiku ulogama u brojnim serijama, filmovima, ali i predstavama. Zbog obaveza, Rok Radiša se tek nedavno priključio ekipi koja uveliko snima u Pinkovim filmskim studijima u Šimanovcima, a ono što je odmah primetio je fantastična atmosfera na setu.

  • Ekipa je super, neke ljude znam, neke ne znam, neki su me baš prijatno iznenadili, super je atmosfera. Ako iz atmosfere bude išao rezultat, biće super – rekao je Rok Radiša ističući značaj dobrog i kvalitetnog odabira glumaca:
  • Većinu kolega znam, ali i ove što sam upoznao sada, sjajni su. Ipak je neko ko je pravio kast (podleu) mislio o tome da svi pre svega budu ljudi, pa onda glumci.

Talentovanog glumca publika je upoznala kroz najrazličitije uloge, ali Žarko Jokanović uspeo je da za njega napiše jednu potpuno drugačiju ulogu, koja mu je dala priliku da pokaže nešto što do sada nije.

  • Gvozden je dete razvedenih roditelja, što ga je obeležilo, uvek je patio za očevom ljubavi, a majka mu je sve. Ima ženu koju obožava, oboje su ostali neobrazovani i iz toga proizilazi dosta komičnih situacija. Oni aposlutno ne pripadaju toj porodici, iako to žele, i to će da dovede do nekihsmešnih situacija. Konačno mogu da šmiram, da budem duhovit – kaže popularni glumac.

Rok Radiša kaže da nije bilo dileme kada je dobio poziv za seriju „Zakopane tajne“ – mnoge stvari su se poklopile i pristao je bez dvoumljenja.

  • Nisam se mnogo nećkao. Žarko me je nazvao i vrlo rado sam se odazvao tom pozivu , pritom mi je i objasnio kakva je uloga, tako da se sve nekako složilo, i ja sam bio slobodan – rekao je Rok Radiša i otkrio nam glavne adute ove serije:
  • Scenario je super, kast je veoma dobar, atmosfera je super i ako se to sve pretoči u rezultat koji svi priželjkujemo, ovo će biti jedna divna porodična serija.

Kako je najavljeno, emitovanje serije „Zakopane tajne“ počeće uskoro na televiziji Pink, a po svemu sudeći, ovo će biti još jedan uspešan projekat televizije Pink.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Izvor: Film i TV

Foto Promo Prva

Continue Reading
Advertisement