Connect with us

Emisije

„DETEKTIV MURDOK“: Danas maraton serijala na kanalu u okviru Kluba EPIC DRAMA

Osma sezona, u nedelju, 26. februara, od 06.50-09.45

Published

on

Detektiv Murdok

U okviru bloka Klub Epic Drama (06.50-09.45) gledaćete pet epizoda osme sezone serijala „Detektiv Murdok“.

U desetoj epizodi gledaćete kako Murdok istražuje smrt čoveka pronađenog u rijeci, i ubrzo se nađe u potrazi za čuvenim Svetim Gralom u hramu, koji nalikuje na Aja Sofiju. Ali svako ko uđe u hram suočava se sa skrivenim smrtonosnim zamkama.

U jedanaestoj epizodi gledaćete kako ubistvo geometra vodi Murdoka i Krebtri u Sjeverni Ontario tokom srebrne groznice. Za to vrijeme u Torontu, dr Ogden vidi potencijal u slikarskim vještinama inspektora Brakenrida. Tom Tomsona u ovoj epizodi glumi Brok Morgan.

U dvanaestoj epizodi gledaćete kako Murdok istražuje ubistvo modela koja je ubijena tokom protesta protiv korseta. Istorija sifražetkinje Lilian Mos otkrivena je tokom procesa istrage. Ona i dr Grejs se zbližavaju.

U trinaestoj epizodi gledaćete kako Murdok i dr Ogden istražuju čudno ubistvo u azilu gdje se nalazi grupa poremećenih i nasilnik žena, uključujući Evu Pirs, gospođu Lind i Rouz Maksvel. Jedna od njih se zaklela da će se osvetiti dr Ogden.

U četrnaestoj epizodi gledaćete kako se nećak inspektora Brakenrida, Čarli, pridružuje se policiji. Kada grupa ženskih lopova napadne lokalnu zlataru Murdok i Čarli istražuju ubistvo vođe ove bande. Da bi pomogle Murdoku dr Grejs i Lilian Mos se prerušavaju i infiltriraju se u bandu.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Advertisement