Connect with us

Serije

„FBI“: Premijera pete sezone serije na kanalu FOX CRIME

Vrhunski tajni agenti, u ponedeljak, 27. februara, od 22.00

Published

on

FBI

Peta sezona serije „FBI“ (FOX CRIME, 22.00) prati rad njujorške kancelarije Federalnog istražnog biroa. Članovi ove elitne jedinice koriste svoj talenat, znanje i tehničku stručnost kako bi stanovnici Njujorka i čitave države bili sigurni.

Specijalna agentkinja Megi Bel (Misi Peregrim) deo je policijske porodice i veoma je posvećena svojim kolegama, kao i ljudima koje štiti. Njen partner je specijalni agent Omar Adom Zidan (Ziko Zaki), koji je studirao u Vest Pointu i Bušviku i proveo dve godine na tajnom zadatku za agenciju DEA pre prelaska u FBI. Njih nadgleda glavna specijalna agentkinja Izabel Kastil (Alana de la Garza), koja radi pod velikim pritiskom i nesporan je autoritet.

Ostatak ekipe čine zamenik glavnog agenta Džubal Valentajn, koji ima jedinstvenu veštinu da razume i nadređene i podređene, što ga čini veštim u motivisanju ljudi. Tu su i specijalna agentkinja Tifani Volas, koja je provela šest godina u njujorškoj policiji, kao i njen partner agent Stjuart Skola (Džon Bojd), koji se školovao na elitnom fakultetu i nekada je radio na Volstritu. Svi ovi vrhunski agenti rade na važnim slučajevima koji uključuju terorizam, organizovani kriminal i kontrašpijunažu.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Advertisement